İlay
27 Nisan 2024 00:38

Şok Market'ten Polisan Quartz boya satın aldım, ancak sildikçe boya çıkıyor. Görüntüsü kötü, üç kova boya elimde kaldı. Boya düzgün bir şekilde tutmadı ve renk farklılıkları oluşuyor. Dalgalanmalar meydana geliyor. Kalitesiz bir boya olduğu için çok üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım. Polisan'dan böyle bir sonuç beklemezdim.

27 Nisan 2024 10:13 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Nisan 2024 09:14

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Yusuf

Polisan Quartz Boya Suya Dayanıksız Çıktı Mağdur Oldum
Tulay sonuçtan çok memnun

Tulay
07 Haziran 2024 23:12
"Polisan Samsun bolge sorumlusu Bahadir beyle yaptığım görüşme üzerine Polisan boyayla ilgili yaşadığım sıkıntı giderilmistir.cok açıklayıcı ve anlayışla yaklaşacak mağduriyetim giderilmiştir. Bahadir beye çok Teşekkür ediyorum. Sayesinde Polisan adına oluşmuş tüm olumsuz düşüncelerim değişti."

01 Ekim 2023 09:20