Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Quartz Boyanın Kalitesizliği

Polisan Quartz Boyanın Kalitesizliği
25 Nisan 2024 14:10

Polisan Quartz plastik boya, marjinal gri renkteki ürünü Şok marketten satın aldım. Ancak duvardaki krem rengini asla kapatmadı. Hayatımda böyle bir durumla karşılaşmadım. Hem param hem de vaktim boşa gitti. Kalitesiz olduğunu düşündüğüm bu boyaların kimse tarafından satın alınmamasını rica ediyorum. Çok küçük bir alanda deneme yaptık ama iz bıraktı ve hiçbir yeri kapatmadı. En açık rengi bile kapatamadı. Üstelik talimata göre %20 su karıştırılması gerektiği belirtilmişken, biz %10 su kullanmamıza rağmen sonuç değişmedi. Şimdi mecburen üzerine çıta yapacağım. Allah'a şükürler olsun ki tüm eve uygulamadık.

25 Nisan 2024 14:26 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için il-ilçe paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

25 Nisan 2024 19:09

Denizli Pamukkale

26 Nisan 2024 09:32

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

10 Mayıs 2024 14:02

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Polisan Quartz Marjinal Gri Boya Beklentimi Karşılamadı

Barış
07 Temmuz 2025 21:16
Polisan Quartz Marjinal Gri Boya Beklentimi Karşılamadı

Polisan Şok Marketten Aldığımız Boyanın Kalitesizliği

Ayşegül
09 Temmuz 2024 13:19
Musa sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 17:34

Yasemin
22 Haziran 2024 12:51
Şok Market Polisan Marjinal Gri Kalitesiz
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketten Alınan Polisan Quartz Pişmanlığı

Gonca