Polisan X1 5 Kat Sürmeme Rağmen Asla Tutmadı

Polisan X1 5 Kat Sürmeme Rağmen Asla Tutmadı
14 Mart 2024 23:35

Merhabalar Ankara'da bir Polisan bayisinden akrilik boya istedim ve gardıropları beyaza boyamak istediğimi söyledim önce yanlış renk verdi sonra yeniden gidip değiştirdim beyaz ile boyanın üstünde Polisan x1 Amerikan panel kapı boyası yazıyor. Orada sordum bu kesin olur mu diye olur dedi önce kahverengi küçük şifonyeri boyayayım dedim neredeyse 5 kat sürmeme rağmen cila sürmüş gibi duruyor sadece. Asla kapatmıyor o kadar param boşa gitti. Muhatap bulamıyorum.

15 Mart 2024 09:08 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Taha
15 Mart 2024 12:23

Polisan bayisinden tevfik yılmaz bey ulaştı bana sağ olsun bayiinin yaptığı bir hatadan dolayı boyayı yanlış verdiğini ve değişim için bayi ile iletişime geçeceğini söyledi. Hızlı bir şekilde çözüme ulaştırdı sağ olsun 🙏🏻

18 Mart 2024 14:03

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Polisan X1 Kokusuz Parlak Su Bazlı

Ufuk
18 Mayıs 2024 23:40
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
08 Ağustos 2024 11:44
"Polisan'dan Dinçer Uçar beye çok teşekkür ederim sorunumu hemen çözümledi"
Polisan Bayi Yanlış Renk Verme

Rukiye sonuçtan memnun

Polisan X1 Boya Beklentimi Karşılamadı😔

Rukiye
22 Ocak 2024 21:16
"Müşteri temsilcisi iletişime geçerek bana en yakın bayiden yeni boyayı alabileceğimi belirtti. Çözüm sundukları için teşekkür ederim."