Polisan X1 Kokusuz Parlak Su Bazlı

18 Mayıs 2024 23:40

Polisan X1 kokusuz parlak boya mağduriyeti. Yağlı boya ile boyalı kapılarımı boyamak için bayinin önerisiyle ve övgülerine dayanarak X1 kokusuz parlak boyayı satın aldım. Bayiye tam olarak güvenemediğim için Polisan ile iletişime geçtim ve yetkililer boyanın işlemime uygun olduğunu belirttiler. Onların yönlendirmesiyle 6 saat aralıklarla 3 kat uygulama yaptım. Ancak sonuç, videoda görüldüğü gibi oldu. Koskocaman bir firma, sadece bir miktar boya satmak için müşteri memnuniyetini göz ardı edebiliyor. Maddi kaybımın yanı sıra, harcadığım emeğe de üzülüyorum. Ben bu tecrübeyi yaşadım, sizin de yaşamanızı istemem.

20 Mayıs 2024 10:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Mayıs 2024 13:16

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Müstekim sonuçtan çok memnun

Müstekim
23 Eylül 2024 01:12
"Teşekkürler"
Polisan Markası Beni Üzdü Maalesef. Önermiyorum.
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
13 Mart 2024 22:34

Polisan X1 5 Kat Sürmeme Rağmen Asla Tutmadı

14 Mart 2024 23:35
Polisan X1 5 Kat Sürmeme Rağmen Asla Tutmadı
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
12 Haziran 2025 16:40