Fatma
04 Eylül 2024 17:29

Polisan Mistik Beyaz boya aldık. Beyaz Düşler kataloğundan bilerek beyaz ve grimsi bir renk istediğimizi söyledik ve Mistik Beyaz önerisiyle onu seçtik ama karteladaki renkle alakası olmayan masmavi bir renk oldu. Ne normal ışıkta ne de gün ışığında her türlü masmavi. Mağdur olduk. Şimdi nasıl tekrar boya alıp boyatacağız? Eşyalarımızı gri tonlarında aldık. Duvarlar mavi, bu nasıl bir şey? Nerede Polisan güvencesi?

04 Eylül 2024 17:54 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

16 Ocak 2025 09:04

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Arzu
Arzu

Allah'ım boyacıya 15 bin lira boyaya 3 bin lira verdim inanılmaz gri çıktı kimseye tavsiye etmiyorum ne yapayım şimdi mavi gri istesem zaten o tonlardaki renklere bakardım gitti param eve taşınacaktır boya bitince kaldık böyle eşyalara uyumsuz

Aysenur
29 Ağustos 2023 08:26
Can sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 20:03
Ferat sonuçtan çok memnun

Ferat
28 Ağustos 2023 12:08
"Bizimle ilgilendikleri için Polisan ve kerim inşaata çok teşekkür ederiz."