Polisan Karteladaki Renk ve Ton Farkı

Medya
01 Aralık 2023 00:28

1 ay önce 3 'er litrelik paketten toplam 6 litre Polisan sakin gri yarı mat boya aldık. Ürünün rengi katalogdaki renkten çok farklı hem koyu hem de morumsu bir renk oldu tam bir hayal kırıklığı. Karteladaki hayalperest griye yakın bir koyulukta çıktı maalesef. Ve en az 3 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm şikayetimi oluşturduklarını söylediler fakat hiçbir geri dönüş alamadım. Kesinlikle Polisan'a yakışmadı bu tutum. Markanızın arkasında duramadınız bizlerde mağdur olduğumuzla kaldık ama geri bildirim alabilmek adına her yola başvuracağım. Maddi kaybımızı, sonrasındaki emeklerimizin üstüne sonucun hüsran olmasını hak etmedik.

01 Aralık 2023 09:10 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

11 Ocak 2024 09:29

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Boyada Renk Uyumsuzluğu Ve Mağduriyet

Aslıhan
10 Temmuz 2025 19:18
Polisan Boyada Renk Uyumsuzluğu Ve Mağduriyet
polisan-boyada-renk-uyumsuzlugu-ve-magduriyet-2.jpg
polisan-boyada-renk-uyumsuzlugu-ve-magduriyet-1.jpg
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek

25 Ağustos 2023 15:38
Gizem sonuçtan memnun

Gizem
09 Ocak 2025 21:46
"Yetkili ertesi günü benimle iletişime geçti eve geldi ve boyadan numune alıp depoda karşılaştırmaya götürdü. 2 gün sonrada boyanın rengi güncellendiği için kartelayla uyuşmadığı ve haklı olduğumuz için ücretsiz boya gönderileceği söylendi ve aynı gün gönderildi. Şu an tekrar uygulamadık yeni gelen boyayı umarım bu sefer sorun çıkmaz. Böyle sorunlar yaşanmaması için bayilerdeki renklerin de güncellenmesi gerekiyor düzenli olarak. İlgilendikleri ve çabuk çözmeye çalıştıkları için teşekkür ediyorum ancak boyacıya verdiğimiz işçilik ücretininde ödenmesi gerektiğini düşünüyorum tekrardan ödeme yapıp yeni aldığımız rengi uygulatıcaz"