Polisan Hayalperest Gri Boya

Gülşen
14 Aralık 2023 10:22

Merhaba ; Sultanbeyli'deki Polisan Bayisinden 15,5 litre sanırım en büyük boy Hayalperest Gri boya aldık tüm evi boyamak için. Salon ve koridoru boyadıktan sonra Griden ziyade Lilayı andıran değişik bir renk oluştu açıkçası beklentimi karşılamadığından diğer odaları boyamaktan vazgeçtik ve boya elimde kaldı. Önceki boyamız açık renk olmasına rağmen kapatıcılığı oldukça düşük ve çok dalgalı görünüyor. Ne yazık ki beğenmedim ve param da boşuna gitti. İlk fırsatta açık renk bir boya ile tekrar boyatmak istiyorum :(

14 Aralık 2023 11:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

01 Şubat 2024 09:24

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Polisan Hayalperest Gri Boya Sonucu Lila Renk Oluştu Yardımcı Olurmuşuz

Begüm
01 Mayıs 2024 15:17
Polisan Hayalperest Gri Boya Sonucu Lila Renk Oluştu Yardımcı Olurmuşuz
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
07 Ocak 2024 12:30
"Bizi mağdur etmeyeceğini biliyorduk marka kendine yakışanı yaptı. Ayrıca müşteri temsilcisi arkadaş çok hızlı dönüş yaptı yardımcı oldu. Teşekkürler..."

Sinan
03 Mayıs 2025 22:45