Murat sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2024 12:30
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Bizi mağdur etmeyeceğini biliyorduk marka kendine yakışanı yaptı. Ayrıca müşteri temsilcisi arkadaş çok hızlı dönüş yaptı yardımcı oldu. Teşekkürler...”

Polisan elegans 2.5 litre ve 7.5 litre 2 ayrı kutu boya aldık. Sakız rengi yaptırdık duvarda lila rengi çıktı. Gittik bayiye rengine müdahale ettirdik ama değişen olmadı. 2 kutu boya elimizde patladı resmen. Mağdur olduk salon eşyaları ay sonu geliyor gelmeden boyayı bitirmek istedik hayal kırıklığı yaşadık. Boyacı ya verdiğim paradan vazgeçtim ama tekrar boya alacak durumum yok Polisan in bizi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.

07 Ocak 2024 12:19

08 Ocak 2024 09:16 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için il-ilçe paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

08 Ocak 2024 12:19

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

10 Ocak 2024 18:09

Beklemedeyiz süreç ile ilgili dönüş bekliyorum fabrikadan.

15 Ocak 2024 14:35

01 Şubat 2024 09:23

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Karteladaki Renkle Alakasız Boya: Tüm Evde Hayal Kırıklığı

Suzan
15 Ağustos 2025 00:42

Polisan'dan 15 Bin TL'lik Mağduriyet: Kapatmayan Beyaz Boya

Faysal
05 Mayıs 2024 15:57
Polisan'dan 15 Bin TL'lik Mağduriyet: Kapatmayan Beyaz Boya
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Boyada Renk Uyumsuzluğu Ve Mağduriyet

Aslıhan