Polisan Hayalperest Gri Boya Sonucu Lila Renk Oluştu Yardımcı Olurmuşuz

Polisan Hayalperest Gri Boya Sonucu Lila Renk Oluştu Yardımcı Olurmuşuz
Begüm
01 Mayıs 2024 15:17

Polisan markasından hayalperest gri rengini tercih ettik. Evi boyamaya başladığımızda fark ettik ki, evimizin rengi lila olmuş. Gri ile hiçbir alakası yok. Katalogda seçtiğimiz renk ile duvarda ortaya çıkan renk tamamen farklı. Özellikle açık renk bir ton tercih etmiştik ki mavi veya lila gibi renklere dönük olmasın ve evimizi boğucu bir atmosfere sürüklemesin. Ancak evimiz oldukça karanlık bir görünüm kazandı. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

02 Mayıs 2024 09:56 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için il-ilçe ve ürünün adını paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

10 Mayıs 2024 11:11

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Mayıs 2024 13:13

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Beklenenin Aksine Çıkan Boya Rengi

23 Kasım 2023 11:48
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
22 Mart 2024 12:49
"Şikayetim çözüldü çok teşekkür ederim"
Polisan Yanlış Ton Boya
Cuneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cuneyt
02 Nisan 2024 23:29