Sodexo Kesilen Faturayı Gününde Ödemiyor.

Sodexo Kesilen Faturayı Gününde Ödemiyor.
25 Ekim 2023 16:55588
Deniz'in Teşekkür Mesajı
Sodexo firması adına tarafıma ulaşan Merve hanım ivedilikle problem tespiti yapıp sorunumuzu çözdü. Sorun çözülene kadarki süreçte de arayıp durumla ilgili bilgi verdi. Kendisine çok teşekkür ederim.

Sodexodan kesmiş olduğum faturanın ödemesi tarafıma yapılmadı. Taahhüt ettikleri sürede ödeme yapılmaması yetmiyormuş gibi. Aradığımda bankaya ödemeniz gönderildi gibi yalanlarda söylüyorlar. Koskoca şirket ödemesini gününde yapar diye güvendik mağdur olduk. Sodexo'ya Güvenip söz verdik mahcup olduk.
Fatura Kesme tarihi 17.10.2023 Ödeme yapılması gereken tarih 24.10.2023. Hala bir ödeme yapılmadı.

26 Ekim 2023 10:40 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Üye işyerimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz.

26 Ekim 2023 10:40

Merhaba Deniz Bey, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

Deniz
26 Ekim 2023 21:54

Sodexo Günü Gelmesi Ve Hatta Geçmesine Rağmen Ödeme Yapmamıştır.

2 Ekim 2023 17:23126

31.08.2023 tarihide kestiğim faturanın 02.10.2023 ödemesi yapılması gerekiyordu. Ancak kurumsal bir şirket bahaneler üre...

Sodexo Ne Yapmaya Çalışıyor

26 Ocak 2024 11:46616

"Sodexo markasına asla teşekkür yok Şikayetim var a sonsuz minnet"

Sodexo Ne Yapmaya Çalışıyor

Sodexo Kesilen Faturanı Günü Geçmesine Rağmen Ödenmemesi

31 Ekim 2023 17:26313

Kesimi yapılmış faturanın ödenmemesi... Sodexo denen sisteme kayıt yaptırmadan önce vay efendim şu vay efendim firmamız ...

Sodexo Faturası İle İlgili Ödeme Sorunu

23 Ekim 2023 10:24886

"Teşekkürler"

Sodexo Fatura Kesiminde Yanlış Bilgilendirme Ve Yetkili İlgisizliği

22 Temmuz 2025 22:39413

Sodexo firmasına çalışmak için başvuru yaptığımda, bana fatura kesiminin 3 günlük ve 1 aylık olarak yapılabileceği söyle...

Tümünü Gör
Pluxee Ceppos Yine Şaşırtmayarak Öğlen Yoğunluğunda Çalışmadı!

Pluxee CepposYine Şaşırtmayarak Öğlen Yoğunluğunda Çalışmadı!

Hamza
Pluxee Türkiye Ödemeleri Yapmıyor

Pluxee TürkiyeÖdemeleri Yapmıyor

Fatih
Pluxee Türkiye Paramı Vermiyorlar, Alamıyorum!

Pluxee TürkiyeParamı Vermiyorlar, Alamıyorum!

Abdullah
Pluxee Türkiye Göndermiş Olduğum Faturayı Doğru Kesilmesine Rağmen Onaylamadılar!

Pluxee TürkiyeGöndermiş Olduğum Faturayı Doğru Kesilmesine Rağmen Onaylamadılar!

Abbas
Pluxee Türkiye Bayram Öncesi Gelmeyen Ödeme Tamamen Kendi Hataları Kaynaklı