Derya sonuçtan çok memnun

23 Mart 2024 17:09

Sodexo kartım var, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. İçinde 2.000 TL limit var. Market çalışanı kartı POS cihazına taktığında manyetiğinin içinde kaldığını söyledi ve kartı mobil ödeme yaparak kullanabileceğimi belirtti. Bir aydır hem İBB hem de Sodexo ile görüşmeme rağmen sorunum çözülemedi. Ramazan ayında evime alışveriş yapamadım. Günlerdir markete gidip boş dönüyorum. Kod vermenin bu kadar zor olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sodexo ile iletişime geçtiğimde 'Biz bir şey yapamayız, firma ile görüşün' diyorlar; kurum ile görüştüğümde ise 'Sodexo ile görüşün' yanıtını alıyorum. Acil bir çözüm bekliyorum. Uygulamada bakiyem gözüküyor ve mobil ödemenin aktif olmasını istiyorum.

25 Mart 2024 17:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

25 Mart 2024 18:41

Merhaba Derya Hanım, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu mail olarak tarafınıza aktarılmıştır.

Emine

Sodexo tek seferlikmi bilen var mı acaba?

Emine

Sodexo kartı tek seferlikmi acaba bilen varsa bana dönüş yaparsa memnun olurum teşekkürler şimdiden

04 Ocak 2024 11:52
Sodexo Bu Kadar Olmaz