Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 21:27

Playland firması adı altında bulunan işletmede, 2025 yılına girmeden yarım saatlik oyun parkı ücreti, geçen hafta 250 TL olan jeton, bugün çocuğumuzu götürdüğümüzde çalışanlar tarafından zam yapıldığı söylenerek 375 TL karşılığında bu hizmeti almak zorunda kaldık. Bu nasıl hizmet, bu nasıl işletme? Gerekli kurumlara şikayetlerimi yapmaya devam edeceğim. Asgari ücrete gelen %30 zamdan daha fazla zam ve en önemlisi yıl olarak daha 2025'e girmememiz. Asla çocuğumu bu işletmeye getirmeyeceğim, alternatif firmalara götürmeye özen göstereceğim.

profile profile profile
02 Temmuz 2025 13:15 (Şikayetten 6 ay sonra)
27 Aralık 2025 11:15

Daha tarafıma dönüş yapamadınız

Serap
Serap

Girmemek gerekiyor. Ne de olsa gelen var diyerek bu kadar kötü bir sistemden çıkmak gerekiyor. Yarım saatte kim kazanıyor o kadar parayı? Millet olarak bizim seçtiğimiz insanlardan bu hizmeti almamız gerekirken şirketler kazanıyor her zamanki gibi. Boykot etmek gerekiyor.

Saim
Saim

Bugün aynı firmada daha dün 300 lira olan 45 dakika lik oyun alanı ücreti %50 zam yapılarak 450 liraya yükseltilmiş böyle bir zam çalışanlarına bile yapmayan şirket hakkında bende şikayetçiyim ben, bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum.

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Playland Oyun Süreleri Ve Ücretleri Hakkında Mağduriyet

Mehtap
14 Ekim 2025 17:29

Tuğba
07 Mart 2024 16:43
Playland 41 Burda Para Vermiyor
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Playland Oyun Alanında Süre Kısıtlaması Ve Kaba Personel Deneyimi

Yasemin