Yağmur sonuçtan memnun değil

Optimum Playland Çalışan Skandalı!

Optimum Playland Çalışan Skandalı!
Yağmur
25 Aralık 2023 18:51

Merhaba, Optimum'da bulunan Playland oyun alanına akşam 21.00 civarında çocuklarımı oynamaları için getirdim. 45 dakikalık oyun süresinden faydalanmak istedik. Çocuklarım küçük oldukları için içeri girmek istediler ve biz de onları kırmamak adına içeri girmelerine izin verdik. Ancak müdürünüz A****** Hanım ve ismini bilmediğim diğer çalışanlar, sanki zorla çalıştırılıyorlarmış gibi bir tavır sergilediler. İşlemleri yaparken eşim, çocukların içeri girmesi için teklifte bulunmuş, çünkü zaman darlığı yaşamaktaydık fakat maalesef çalışanlar hiç yardımcı olmadılar. Aksine, o kadar mağdur edildi ki çocukların 45 dakikalık oyun sürelerinden 20 dakikadan az bir süre kaldı. Ödediğimiz süreyi tam olarak kullanamadık; sadece işlemlerle uğraştık ve çocuklar içeri girdi. Ancak çalışanlar, kapıyı sert bir şekilde kapatarak ve yüksek sesle konuşarak, hem oradaki diğer çocukları hem de kendi çocuklarımı korkuttular. Böyle davranışlar sergileyen kişilerin çocuk oyun alanında çalışması pek uygun değil. Topluca olumsuz bir tavırla bize gözdağı vermeye çalıştılar.

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Alanında Anlayışsız Ve Saygısız Davranış

09 Haziran 2025 16:32

22 Mayıs 2025 15:35
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Süresi Bitmeden Çocuğuma Uyarı Yapıldı

30 Haziran 2025 22:33