Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 21:12

1 yıl kadar önce arabamın dört lastiğini oldukça tavsiye üzerine Pirelli Cinturato P1 205/65 R15 ile değiştirdim. Arabam 120 KMH sürate geldiği anda çok kötü balans başlıyor. Taktırdığım yere geri götürdüm, sanayi sitesinde bir başka balans yapan yere gönderdiler. Ücretini ödedim, yola çıktım, aynı problem. Geri dönüp söyledim, Rod başları ya da akisler değişecek dediler, komple ön düzeni yenilettim. Değişik şehirlerde Üç değişik makinede tekrar denedim. Sonuç hüsran. Şu ana kadar lastiklere ödediğimin fazlasını oraya şuraya ödedim. En son ayar için gittiğim yerde Pirelli lastiklerinde bazen bozuk lastik olabiliyor, normal dediler. Bir yıldır beni bu denli mağdur eden problemin çözülmesini Pirelli' den bekliyorum. Başka marka lastik alıp Pirelli lastiklerini kötü göstermek istemiyorum. Umuyorum Pirelli Fabrika Kalite Mühendisi bir yetkili sesimi duyar. İlgililere duyurulur.

25 Temmuz 2024 08:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza [email protected] mail adresi ile ulaşılmıştır. Markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla, Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş.

05 Ağustos 2024 12:27

Ben hala bir çözüm bekliyorum, istediğiniz bilgileri e-mail adresinize 26 Temmuz 2024 te gönderdim.

05 Ağustos 2024 13:07

Değerli Müşterimiz Tarafımıza mailiniz ulaşmamıştır. Tekrar iletebilir misiniz?

05 Ocak 2025 15:05

Çözüm önerisi " Bir Pirelli bayiinde dört lastiği söktürüp yerine dört adet geçici lastik bul, ücretsiz bize kargola, biz gerekli araştırmayı yapıp size bozuk olan lastiğin yenisini göndereceğiz." Yaşadığım yerde veya yakınında Pirelli bayii yok, 4 adet geçici lastik bulmak elbette imkansız, ödemek lazım. Sunulan çözüm 4 lastik alıp değiştirmek kadar masraflı/Çileli.

Koray
Koray

Maalesef hiçbir sonuç alamayacaksınız Pirelli hayal kırıklığıdır.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Pirelli Lastik Sorununda Çözüm Bulamıyorum

Serdar
31 Temmuz 2025 15:09
pirelli-lastik-sorununda-cozum-bulamiyorum-1.pdf
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

21 Temmuz 2025 14:37