Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Piranlar RKS Satış Sonrası Hizmet Yok

02 Ağustos 2024 20:37

19.07.2024 tarihinde İstanbul Pendik Piranlar şubesinden RKS marka RK 125 S 2024 model sıfır motor aldım. Motor teslimatı direkt showroomda tek kalan neon yeşil renkli motor ile herhangi bir servis kontrolü yapılmadan teslim edildi. Motor bilgim olmadığı için direkt teslim aldım. Kısa süre sonra motorda 3. viteste boğulma ve ön arka tekerde kilitlenme yaşadım. Sanki fren şişiyor gibi. Aldığım yer herhangi bir şekilde yardımcı olmuyor, servislere yönlendiriyor. Servislere ulaşamıyorum. Ulaşabildiğimde ise 3 hafta sonra aramamı söylüyorlar. İvedi olarak sorunun giderilmesini istiyorum. Sıfır motorla ortada kaldım.

03 Ağustos 2024 13:07 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Şikayet Yönetim Ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Gerekli incelemeler yapılıp çözüm alternatiflerimiz ile birlikte en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz En içten sevgi ve saygılarımızla... Piranlar Müşteri Temsilcilği

03 Ağustos 2024 14:22

Merhabalar Bora motora ait markanın anlaşmalı olduğu servisi aradığım da Piranlar şubesinin satmış olduğu hatalı motorlar nedeni ile yoğun olduklarını ve 3 hafta sonra tekrar aramam gerektiğini söylediler 0 alınan motorumu şu an da kullanamıyorum çözümlerinizi ivedi ile bekliyorum

RKS Piranlar Motor Yedek Parça Sorunu

02 Mayıs 2024 13:57
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Motosiklet İlk Günden Beri Arızalı, Çözüm Sunulmuyor

Furkan
15 Eylül 2025 12:02
Sıfır Alınan Motosiklet İlk Günden Beri Arızalı, Çözüm Sunulmuyor
Seyithan sonuçtan hiç memnun değil

Piranlar Motor Montaj Hatası Ve Servis İlgisizliği

Seyithan