Selcen
26 Haziran 2024 17:3012.062

Alanya'da yaptırdığım hatalı kalıcı makyaj sorunum için gittiğim Pınar gülsoy’un samimi ve hanımefendi tavırları neticesinde kalıcı makyaj uygulamamı düzelttirme ve yeniletme işlemimi kendisine yaptırmaya karar verdim. Pınar gülsoy, dudak renklendirme, kaş pudralama ve eyeliner işlemlerinin kampanyada olduğunu söyleyerek üç işlem için hemen öderseniz 5000₺ dedi.

Hatalı işlemlerimi de solüsyon ile silinebileceğini seansını 1000₺ dedi. Eşim ücreti işlem yapılmadan ödemeyelim demesine rağmen ben Pınar gülsoy’a güvendim ödeyelim dedim. Eşim tüm ödemeyi yapana kadar bize kahve ikram eden, aile sırlarını rahatlıkla paylaşan, aşırı güler yüzlü davranan Pınar gülsoy dudak rötuşumu yaptırmaya gittiğimizde tamamen farklı bir mizaçla karşımıza çıktı.

Dudak rötuşuna gittiğimde yaptığı incelemede kaşınıza 2. Silme seansı gerekiyor dedi. Ben de kabul ettim. Silme işlemine başladıktan bir süre sonra üzerimizde o kadar nakit olmadığı aklıma gelince 1000₺ kartla ödeyebilirim dedikten sonra Pınar gülsoy öğrencilerinin önünde bağırarak size kartla değil nakit çalıştığımı söyledim cümlesiyle öyle çirkin bir tavır sergiledi ki bağırmaktan parayı IBAN 'a atarım veya bir sonraki seans getiririm dediğimi duymadı. Sonrasında ya parayı getirin ya da ben işleme devam etmeyeceğim dedi.

Pınar gülsoy verdiği ibana ücreti gönderince işleme devam etti. Bugün ise Pınar gülsoy’u aradım tavırlarından dolayı kalan işlemlerimi kendisine yaptırmak istemediğimi belirttim. Parasını nakit almanın verdiği rahatlık ile anında siz bilirsiniz cevabını verdi. Ayrıca ödediğim paranın (dudak renklendirme hariç) 3000₺ lik bölümünü iade etmesini rica ettim.

Pınar gülsoy ise bu işlemleri kampanya dahilinde yaptığını kendisinin benden alacaklı olduğunu para iadesi falan yapamayacağını belirtip dersteyim dedi ve telefonu yüzüme kapattı. Pınar gülsoy beni hem borçlu çıkardı hem kaşıma yanlış silme işlemi yaptı hem de çok çirkin ve haddini aşan tavırlar sergiledi.

Yaptığı iki seans silme işlemi de hiçbir işe yaramadı ve 2000 ₺ param boşa gitti. Parayı alınca sizinle işi bitiyor gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ayrıca diğer güzellik merkezleri asla işlem yapmadan para almıyorlarmış geç öğrendim. İlk gittiğim merkeze işlem yaptırmanın bedelini ağır ödedim.

1 Destek

Eda Kaynarca Güzellik Merkezi'nden Paramın Karşılığını Alamadım

Elif
31 Ekim 2023 17:421.725

Bahsi geçen güzellik merkezine arkadaşımın tavsiyesi ile gittim . Gitmeden önce zam geleceği söylendi. Hemen IBAN'dan pa...

1 Yorum

Dilek Damla Makeup & Kuaför Şikayetçiyim

Büşra
4 Kasım 2024 02:402.865

Saç makyaj yaptırmak için tanıdık vasıtasıyla tercih ettiğim bir işletmeydi. Google yorumlarını görmemiştim. Randevu ver...

1 Destek