By Sadettin Kuaför (İzmir) Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Kötü Hizmet Deneyimi!

28 Kasım 2024 04:46

Ya ben hayatımda böyle bir yer görmedim. Telefondan aradığımda dip boyaya 700 TL dediler. Gittiğimde 1500 dediler. İyi hoş, saçımı bir kere açtılar, bir kere boyama oldu. Ben para çekmeye gidecekken 1500 değil mi diye tekrardan sordum. 3500 dediler. Dilleri sürtmüş. 3500 ile 1500 demenin ne kadar büyük bir söyleyiş farkı var Allah aşkına ya. Şaka gibi bir yer gerçekten. 16 yaşındayım. Tek başıma gittim. Dibim maksimum 2-3 cm çıkmıştı. Gram memnun kalmadım. Param da yoktu, borç yaptırarak ayrıldım. Benim annem babam mutlu olabilmem için bunu yaptırmama izin verdi. Bulmuşlar saf bir kızı, yaptıkları muameleye bak. Hakkım gram helal değil benim bu yere. Beni bildiğiniz saf yerine koydular. Neymiş, yanlış duymuşum. O an yalnız olduğum için kendime güvenip cesaret edemedim konuşmaya fakat, Allah aşkına bir dip boyasına kuaför nasıl 3500 alabilir ya? Dükkanınız sinek doluydu sinek. 1500 vererek dükkandan ayrıldım. Ki 1500 bile yaptıkları saç için fazla bir fiyat, bunu da ayrıca belirtmek istiyorum. Kime bu olayı anlatsam seni fena yanıltmışlar diyor. Çünkü gerçekten asla fiyatını hak etmiyor. 2000'in lafını yapacak değilim, ama benim ailem bu parayı zar zor kazanıyor. Eğer kendi paramı kazanıyor olsaydım yaptıklarını bir hata der, bir yıldızımı verir geçerdim ama beni bildiğiniz saf bir şey olduğumu düşünüp iyi niyetimi suistimal ettiniz. Kendi paramı da kazanamadığımdan dolayı ailem bu borcumu ödeyecek sonuçta. Ki buna borç bile demek istemiyorum, yaptığınız saça göre gerçekten fazla bir miktar çünkü. Hak etmiyorsunuz, hak etseniz ağzımı açmayacağım ya. Gerçekten verdiğim 1500 bile fazlayken 2000 daha istiyorsunuz ya, buna şaşırdım ben. Saçım yanık dolu, kırık dolu. Diplerim turuncu turuncu. Bunu evde boyamaya kalksam daha az maliyetle aynı sonuca ulaşırdım zaten.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 11:03
Mehmet Eken-Sare Eken Kuaför Fazla Para Alıp Saçımı Rezil Ettiler
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

05 Aralık 2023 11:27