Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Ekspertiz Sonucunda Şasi Ezikliği Yanılgısı

30 Aralık 2024 21:26

30.12.2024 tarihinde müşteri hizmetleri Pilot Garage ekspertiz firmasını saat 09.00'dan 09.20'ye kadar defalarca aramama rağmen telefonu açan olmadı. Sonunda adının E** Hanım olduğunu söyleyen bir hanım arkadaş açtı.

Pilot Garage Sultanbeyli şubesinden yaptırdığım ekspertiz sonucunda tarafıma sözlü beyan yapılmadan şasi ezik notu alınmış ve ben fark etmedim. Sonrasında aracımı satmak istediğimde verilen kağıdı kontrol edip şasi ezik notunu gördüm.

Araştırmalarım sonucunda Pilot Garage'nin Otonomi şubesine gittim. Sağ olsun çok ilgili bir arkadaş olan K** Bey bana destek oldu. Şikayetimi dile getirdim, hemen misafir edip aracımı lifte kaldırdı ve yazılan gibi şasenin ezik olmadığını iletti. Akabinde ertesi gün müşteri hizmetleri adı altında müşteriyle nasıl konuşulacağını dahi öğrenemeyen E**Hanım'a derdimi anlatıp yardım istediğimi söyledim. Sadece yanlış yapılan ekspertizimin telafisi için tekrar ekspertiz yapılması gerektiğini beyan ettim. Beni suçlayıcı bir tavırla, "Alırken işinize öyle geldi, şimdi baştan yaptırmak istiyorsunuz" gibi cümlelerle beni rencide edip, böyle bir şeyin mümkün olmadığını, Ankara'da olmama rağmen sadece İstanbul'daki ekspertizin düzeltebileceğini iletip telefonu yüzüme kapattı. Şimdi sorarım Pilot Garage firmasına: Başka firmalara 2.000₺ - 2.500₺'ye yaptıracağımız uygulamaları size 8.000₺ - 10.000₺ yaptırmamız kurumsallıktan kaynaklanıyor. Peki, kurumsallık hatalı olmanıza rağmen müşteri hizmetlerinin, müşterinin yüzüne telefonu kapatması mı demek?

Mağduriyetimin giderilmesi için tüm hukuki haklarımı kullanacağım.

Pilot Garage iki farklı şubesinde iki farklı sonuç çıkıyor. Ben mağdur edilip yüzüme telefon kapatılmasına rağmen tekrar aradığımda hiçbir şekilde telefonlarıma cevap verilmedi.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Ekspertiz Sonrası Alıcıya Uygunsuz Yönlendirme Ve Hatalı Rapor Mağduriyeti

05 Mayıs 2025 13:30

Ekspertiz Hataları Mağduriyeti

24 Kasım 2024 05:41
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Oto Ekspertiz Baştan Savma

19 Eylül 2024 16:55

Pilot Garage Fatih Şubesinde Vasat Ve Tarafsızlıktan Uzak Ekspertiz Deneyimi

28 Ağustos 2025 12:15
Pilot Garage Fatih Şubesinde Vasat Ve Tarafsızlıktan Uzak Ekspertiz Deneyimi
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage'da İndirim Ve Hizmet Eksikliği Hayal Kırıklığı Yarattı

15 Ağustos 2025 01:01