20 Temmuz 2024 21:44

Kırıkkale Pilot Garaj Oto Ekspertiz Tüfekli Otomotiv kaşeli bayiden 13.07.2022 tarihinde ekspertiz yaptırdım. 19.07.2024 tarihinde aracımı satmak istedim. Müşteri geldi ve aracı Ankara'da ekspere göstermek istedi. Gösterdi ve 2 değişen, direk kesme işlemi, ayrıca 1 sök tak ve daha nicesi çıktı. Ancak benim raporumda ise 1 tam, 2 lokal boya vardı. Lokal yazdığı kapı bile sökülüp takılmış. Kırıkkale'deki bayiye gittim. O zaman yeniydim, dalmış olabilirim dedi ama tekrar kontrol yaptığında kendi raporunu savundu ve aldığım araç sahibini aramış. Neden arama gereği duydu bilmiyorum. O da ben yıkık araç satmam, onlarda olmuştur gibi şeyler söylemiş. O da kaporta boyacıymış. Araştırmalarıma göre ekspertizle anlaşıp kaç kişinin canını yakmışlar. Tekrar başka ekspere gidin, yine aynı şeyi derse zararınızı karşılarım dedi. Bugün yine soktum farklı bir firmaya, yine müşterinin yaptırdığı eksperin aynısı çıktı. Gönderdim baktı ve telefonları açmıyor. Savunduğu ekspertizin de yanlış olduğunu biliyor ve beni tahrik ederek suçlu duruma düşürüp kendi haklı çıkmaya çalışıyor. Araştırmalarıma göre Kırıkkale'de Yahşiyan'da böyle şeyler hep oluyormuş. Bu yüzden Pilot Garaj Oto Ekspertiz kurumsal bir firma olarak böyle kişilere isim hakkınızı verip insanların canını sizin adınızla yakmalarına izin vermeyiniz. Ayrıca bu adamın makinesi hep aynı mikronları veriyor. Göz boyuyor, farklı ekspertizlerin sonuçlarını yalan çıkarmak ve kendini haklı çıkarmak için. Zararım aşırı derecede büyük. Pilot Garaj Oto Ekspertiz olarak gereğini yapmanızı arz ederim.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Ekspertiz Sonrası Alıcıya Uygunsuz Yönlendirme Ve Hatalı Rapor Mağduriyeti

05 Mayıs 2025 13:30
Erdal sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 18:58
"Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucunda bayinin çözüm üretmemesinden dolayı Pilot Garage kurumsal firma olarak sorunu üstlendi ve 3 adet ücretsiz ekspertiz hizmeti hediye etti. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşılması ve çözüm üretilmesinden dolayı Pilot Garaj firmasına teşekkür ediyorum."

05 Aralık 2024 14:11
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporları Yüzünden Maddi Ve Manevi Kayıp

14 Nisan 2025 14:18
Hatıra sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Yanıltması: Batman Pilot Garage İle Yaşadığım Sorunlar!

20 Kasım 2024 00:05
Ekspertiz Yanıltması: Batman Pilot Garage İle Yaşadığım Sorunlar!