Yunus sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 18:27

25 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Pilot Garajı'na yeni bir araç satın almak üzere aracımızı götürdük. Bize oradaki ustalar, sağ ön çamurluğun değişmiş olduğunu ve diğer yerlerde boya olduğunu söylediler. Daha sonra verilen belgelerde aracın hasar bilgilerini okuduğumda, bir kapının değiştirilmiş parça olarak geçtiğini ve neden boyalı olarak yazdığını sorduğumda, sigorta hatası olduğunu belirttiler. Aracı o gün satın aldım.
Ertesi gün özel bir servise götürdüğümde, sağlam olarak belirtilen tüm parçaların aslında hasarlı olduğunu ve onarıma ihtiyaçları olduğunu söylediler. Bu durumu kabul ederek onarımların yapılmasını istedim.
Bugün, yani 22 Haziran 2024 tarihinde, aracı incelemek üzere gelen müşteri, başka bir ekspertiz firmasına götürdüklerinde, aracın sağ ve sol ön kapılar ile ön panelin değiştirildiğini ve dolu düzeltmesi yapıldığını söyledi. Bu durumda, müşterilere istemeden yanlış bilgi vermiş oldum ve en kısa sürede gerekli düzeltmelerin yapılmasını talep ediyorum

Yunus
Yunus
20 Ağustos 2024 12:59

Pilot Garage İstanbul Tarafından arandım kadın Şikayetvar için aradım dedi evet dinliyorum dedim şikayet ettiniz mi bizi dedi evet dedim peki o zaman dedi ve telefonu kapattı

06 Temmuz 2023 14:26
Pilot Garage Hatalı Ekspertiz Ve Arkanızda Durmayan Firma
Pilot Garage Hatalı Ekspertiz Ve Arkanızda Durmayan Firma
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 16:01

Ekspertiz Raporunda Eksiklik Ve Mağduriyet

21 Temmuz 2025 10:35
Ekspertiz Raporunda Eksiklik Ve Mağduriyet
ekspertiz-raporunda-eksiklik-ve-magduriyet-2.jpg
Fatih sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 16:22
"İlgileri için çok teşekkür ederim"
Ekspertiz Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Ve Mahcubiyet
Ekspertiz Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Ve Mahcubiyet