Pi Network Kyc Onay Sorunu

Pi Network Kyc Onay Sorunu
02 Temmuz 2024 21:07

Pi Network- Video Conversion Failed

Pi uygulamasında kyc onaylaması yapmaya çalışıyorum. Ancak kimlik bilgilerini girdikten sonra Canlı Video Onayı bölümünde sağ-sol-yukarı-aşağı uygun fotoğraflar alındıktan sonra bir sonraki ekrana geçmek istediğimde sürekli video conversion failed uyarısı alıyorum.
Birçok kez farklı gün ve saatte farklı telefonlardan da denedim. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum, kamera ayarları ile uğraştım... Hiçbiri işe yaramadı.
Supporta mesaj attım, amam Canlı Destek yok, gelen cevap otomatik oluyor ve faydasız bilgilerle dolu.
Hala herhangi bir platformda bir sorun nasıl çözülür bir açıklama da yok.
Pi Network'ten bir çözüm bekliyorum.

Hakkı

Aynı sorun bende de var defalarca denedim farklı telefonla denedim olmadı

Ufuk

Hocam aynı sorun bende de var. Çözebildin mi?

Yusuf

Farklı telefonlarla denedim yine olmadı. Yanımda kendi kyc onayını yapan arkadaşımın telefonunu hemen peşinden denedim, aynı ortamda aynı şartlarda benim hesabım için yine aynı sorunu verdi. Tahmin ediyorum ki sistemsel hesapla alakalı bir sorun. Muhtemelen de ilk Update'de sorun çözülecek. Bekleme kararı aldım. Ayrıca başka platformalarda da yazdım, bu sorunla karşılaşan yaklaşık 5-6 kişiyle de irtibat kurdum. Bir kısım modaratör ile de iletişim şansım oldu. Henüz net bir çözüm yok. Sonuç olarak sistem güncellemesi bekliyorum. Sonuç aldığımda buradan da size de yazarım. Sizde bulursanız lütfen yazarsınız.

Pi Network KYC Onayında Video Hatası

16 Ekim 2024 15:49