Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 18:44

Philips filtre kahve makinesi aldım. Ürünü kullandıktan Bir ay sonra ürün buhar vermeye ve kahve işlemini sonlandırma maya başladı Üsküdar'daki Philips yetkili servise götürdük onarımı yapıldı dendi bize teslim edildi fakat ürünü alıp eve geldikten sonra ürüne bir onarım yapılmadığını anladık Çünkü aynı sorun yine devam etmekte. Üsküdar Philips yetkili servis ile görüşme sağladığımızda. Bizim yapacak bir şeyimiz yok dendi. Philips Üsküdar yetkili servis biz arayınca bu bilgiyi verdi. Ürün ellerine gelmiş genel merkezden ve aramadılarda bizi ve ben ürünü merkeze yollamadıklarını düşünüyorum çünkü hiçbir bilgi mesajı dahi gelmedi. Genel merkeze gittiğine dair önceden gelmişti. Lütfen bize yardımcı olur musunuz. 3 aylık cihaz garantisi devam eden ürün ve kusurlu ürün. Değişim talep ediyorum. Aksi halde yasal haklarımı kullanacağım elimizde video ve görseller mevcuttur.

Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
23 Şubat 2024 13:30
Melda sonuçtan hiç memnun değil

Melda
18 Aralık 2024 22:37
Yanlış Ürün Teslimi Ve Çözülmeyen Sorunlar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Kapsamında Değişim Vaadi Yerine Getirilmiyor, Arızalı Ürün Defalarca Tamire Gönderiliyor

Murat
02 Eylül 2025 10:21
kasko-kapsaminda-degisim-vaadi-yerine-getirilmiyor-arizali-urun-defalarca-tamire-gonderiliyor-6.jpg
kasko-kapsaminda-degisim-vaadi-yerine-getirilmiyor-arizali-urun-defalarca-tamire-gonderiliyor-1.jpg
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
20 Eylül 2024 13:39