Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 18:44

Philips filtre kahve makinesi aldım. Ürünü kullandıktan Bir ay sonra ürün buhar vermeye ve kahve işlemini sonlandırma maya başladı Üsküdar'daki Philips yetkili servise götürdük onarımı yapıldı dendi bize teslim edildi fakat ürünü alıp eve geldikten sonra ürüne bir onarım yapılmadığını anladık Çünkü aynı sorun yine devam etmekte. Üsküdar Philips yetkili servis ile görüşme sağladığımızda. Bizim yapacak bir şeyimiz yok dendi. Philips Üsküdar yetkili servis biz arayınca bu bilgiyi verdi. Ürün ellerine gelmiş genel merkezden ve aramadılarda bizi ve ben ürünü merkeze yollamadıklarını düşünüyorum çünkü hiçbir bilgi mesajı dahi gelmedi. Genel merkeze gittiğine dair önceden gelmişti. Lütfen bize yardımcı olur musunuz. 3 aylık cihaz garantisi devam eden ürün ve kusurlu ürün. Değişim talep ediyorum. Aksi halde yasal haklarımı kullanacağım elimizde video ve görseller mevcuttur.

Esmahan
Esmahan

Aynı şikayeti 1 hafta önce ben de yaşadım, şu anda doğal olarak kullanamıyorum, Philips gibi bir markada böyle bir problem olması şaşırıcı. Garantisini doldurdu mu bilmiyorum, ne yapmam lazım?

Emre
Emre

Merhaba bizler tekrar servise gönderdik sorunu çözüp gönderdiler isterseniz sizde servise gönderin

Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
23 Şubat 2024 13:30
Melda sonuçtan hiç memnun değil

Melda
18 Aralık 2024 22:37