Nursel
13 Ekim 2023 02:55

4-5 ay önce Okmeydanı Esme şubesinden Philips brı950/00 lazer IP epilasyon aleti aldım. Hiçbir şekilde düşme veya herhangi bir darbeye maruz kalmadığı halde geçen ay başlıklarının üzerinde bulunan beyaz çerçevede çatlama ve daha sonra ayrılmalar oldu. Yetkili servisler garanti kapsamında olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Müşteriye başlıkların garanti kapmasında olmadığıyla ilgili neden bir bilgilendirme yapılmıyor sonuçta bu makinenin bir parçası o olmadan çalışmıyor. Başlıklarda bir sorun yokken ayrıca ortada benden kaynaklı olmayan bir sorun varken neden tekrar başlık almak zorunda bırakılıyorum. Başlık aldım diyelim bu sorunla tekrar karşılaşmayacağımın bir garantisi de yok. Sürekli başlık almak zorunda mı bırakılacağım. Başlıkların fiyatı da çok pahalı büyük bir mağduriyet yaşıyorum seanslarım aksıyor, düzenli kullanamıyorum. En kısa süreden bir geri dönüş bekliyor olacağım umarım yardımcı olursunuz.

13 Ekim 2023 16:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Soru, görüş ve şikayetlerinizin için bize ulaşabillirsiniz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi

Firdes sonuçtan hiç memnun değil

Firdes
03 Mayıs 2024 15:38
Duru sonucu yetersiz buldu

16 Ağustos 2024 18:55

Melek
10 Ekim 2024 15:55
Philips Lazer Cihazında Başlık Çatlaması Sorunu
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea Epilasyon Aleti Başlık Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Leyla
12 Ağustos 2024 16:55
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Cihazının Vücut Başlığı Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Burhan