Melek
10 Ekim 2024 15:55

Philips'in online sitesinden güvenerek BRİ950 lazer cihazı aldım. Cihazı 9-10 kez kullandım (zaten ayda bir atış yapılıyor) ve başlıklarında çatlama oluştu, ne olduğunu anlamadım. İkisinde de mevcut ve bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi beni çok üzdü, o kadar para verdim. Herhangi bir düşme veya çarpma söz konusu değil, cihaz atışında sorun yok. Başlıkların yenisini talep ediyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan kullanıcılar lütfen altına yorum yapsın ki 'kullanıcı hatası' deyip ilgilenmemezlik yapmasınlar. O kadar para verdim. Ben garanti kapsamında değişim talep ediyorum.

Yorumlar (5)

Bende de oldu aynısı garanti kullanıcı hatası dedi ama maşallah Herkeste aynı problem var Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim bilirkişi kararı bekleniyor. Bu değişik markanın bu işi yapamadığını herkese bildireceğim elimden geleni ardıma koymayacağım aman bulaşmayın

Emrah
Emrah

Aynı çatlama sorunuyla bende karşılaştım başlığı gönderdim yenisi geldi yapmaya başladık geldiği gün yine başlıkta çatlak oluştu tekrar göndereceğim servise

Yeliz
Yeliz

Benimde aynısı oldu

Gülsüm
Gülsüm

Merhabalar, aynı sorunla karşı karşıyayım sonuç alabildiniz mi

Seda
Seda

Hanımefendi tamamen haklı bende aynı sorunu yaşadım alalı 2 ay oldu toplasan 5 kere kullanmadım ürünü iki başlıkta kırık ve çatlak içinde başlıklar garanti kapsamında değil deyip işin içinden sıyrılmak hiç etik değil kaliteli olsun diye alıp mağdur ediliyoruz acilen ilgilenilmesini istiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım

Philips Lazer Cihazında Başlık Çatlaması Sorunu

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Başlıklar Çatladı Servis İlgilenmiyor

Nurgül