PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea Epilasyon Aleti Başlık Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 16:5513.168

6 Mayıs'ta Amazon üzerinden Philips Lumea Prestige BRI950 modeli epilasyon aletini aldım. Üç seans kullandıktan sonra başlık kısmında çatlamalar oluştu. Kesinlikle yere düşmedi (o kadar paraya alıp dikkatsiz davranacak değilim 🙄). Sonuçta yeni aldım, garantisi var, hemen yazdım. Müşteri hizmetlerine böyle bir durumla karşılaştım diye bildirdim, ama asla dikkate almadılar. 'Yere düşürmüşsünüz, garantiye girmiyor, yeni başlık almanız gerekir' dediler. Etrafımda yaklaşık 15 kişi benim memnuniyetimi bekliyordu. Asla tavsiye etmeyeceğim. İlk seanslarda dökülmeler oluyordu fakat başlık böyle olduktan sonra etkisini kaybetti. Dökülme durdu.

30 Mayıs 2025 12:32

Anladım teşekkür ederim güvenip alıyoruz mağdur oluyoruz

30 Mayıs 2025 11:39

Merhaba aynı sorun şu an bende de mevcut Philips arkasında durmadı acaba kullanım yapıp atış yapmaktamıdır makineniz yoksa çöp mü oldu

21 Ocak 2025 14:339.148

Yaklaşık 2 ay önce Philips Lumea Prestige BRI950 aldım genel olarak memnunum fakat hiçbir darbe almamasına rağmen cihazı...

PHILIPS Ev Aletleri Philips'TEN Aldığım Ürün Hakkında Şikayet

3 Mayıs 2024 15:385.302

09/04/2024 Tarihinde Philips'in internet sitesinden bir adet lazer epilatör cihazı aldım. Cihazı ilk kullandığım gün yüz...

Tümünü Gör

Kenan
Philips Lazer Makinesi Sorunu

Philips LazerMakinesi Sorunu

Nilsu
Philips Arıtma Cihazımdan Su Gelmiyor!

Philips ArıtmaCihazımdan Su Gelmiyor!

Ali
Philips Kötünün Kötüsü Bir Marka