Ali sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta TV Değişim Sorunu Ve Ek Ücret Talebi

Media Markt'ta TV Değişim Sorunu Ve Ek Ücret Talebi
23 Kasım 2024 17:58

20.04.2024 tarihinde Kayseri Forum Media Markt mağazasından 41379187.1230021 kodlu Philips marka 65OLED708/12 SS6 model OLED TV'yi 55.684 TL'ye satın aldım. 6 ay sonra TV'deki dikey çizgilenme ve mozaik şeklinde görüntü alamama şikayetim nedeniyle mağaza müşteri hizmetlerine müracaat ettim. Kayseri Mızrak Elektronik yetkili servisine yönlendirildim. Servis geldi, TV'yi aldı ve OLED hatası kodu 63 alınıyor sonucu ile cihaz değiştirilme raporu şeklinde bir belge verdi. Tekrar mağazaya yönlendirildim. Media Markt Forum Kayseri mağazasına tekrar gittim. Mağazadaki görevli, serinin ellerinde olmadığını ve 45.000 TL daha vererek yenisini verebileceğini söyledi. Neredeyse alış fiyatım kadar daha para isteniyor. Başka bir yardımda bulunulmasının söz konusu olmadığını söyledi. Daha 6 aylık ürün güya. Ya paramı yasal faizi ile iade etmelerini ya da sattıkları TV'yi vermeleri gerekir. Satarken hiç böyle davranılmıyor, çok mağdur oldum. Tabii sonuna kadar yasal haklarımı arayacağım. Tüketici Mahkemesi'ne, gerekirse üst mahkemeye müracaat edeceğim. Ne Media Markt ne de Philips müşteri hizmetleri bir çözüm maalesef getirmedi.
Mağaza, bu garantinin Philips'in garantisi olduğunu ve Philips'in değiştirmesi gerektiğini söylüyor.

media-marktta-tv-degisim-sorunu-ve-ek-ucret-talebi-1.pdf

Kürşat

Merhaba aynı sorunun birebiri bende de oldu ne gibi yol izlediniz acaba?

Ece
Ece

Merhaba. Aynı şey benim başıma da geldi daha bugün. Siz bir sonuca varabildiniz mi? Benim cihazım için de aynı model yok üst modeli alabilirsiniz üstüne ücret vererek dediler.

Kürşat

Ece hanım nasıl bir yol izlediniz acaba? Bende de şu an aynı problem var.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
13 Temmuz 2023 21:56
Philips TV 65OLED+907 71.000 Liralık Televizyonda 4 Adet Ölü Piksel Çıktı
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 15:51
Media Markt Philips Servisi Ayıplı, Hatalı TV'yi Kabul Etmiyor!
İnci sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 14:09