İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ultimate Marathon Xb9155 Sap Kısmının Kalitesizliği

Philips Ultimate Marathon Xb9155 Sap Kısmının Kalitesizliği
31 Mayıs 2023 13:47

M2020 yılında Optimum Teknosa'dan aldığım Philips Ultimate Marathon xb9155 ürünümün tutma sapı kırıldı. Aldıktan hemen sonra hatırladığım kadarıyla kaydol kazan diye bir uygulamanız var burayada kaydımı yaptırdım. Ek garantide almıştım. Servisinizi aradım garantiye giriyor mu diye ancak yetkili servis benden bunun kullanıcı hatası olduğunu söyledi!

Nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamak mümkün değil. Bu belli ki kronik bir sorun neden bir kronik sorun çünkü bu benim ikinci Ultimate süpürgem ve her seferinde bu tutma sapı kırılıyor. İstanbul Kadıköy Göztepe yetkili servis bu sapın yenisi ile değişimi için benden 750 TL talep ediyor. Bununla ilgili şikayet var sitesini araştırdığımda yalnız olmadığımı anladım belli ki bu sap kısmı aşırı kalitesiz malzemeden yapılıyor, yoksa bu ikinci süpürgem ve her seferinde aynı yerden niye kırılsın ki! Bununla ilgili dönüşünüzü bekliyorum. Bu parçanın yetkili servisinizce ücretsiz değiştirilmesini talep ediyorum.
İsmail a**.

06 Haziran 2023 18:01 (Şikayetten 6 gün sonra)
07 Haziran 2023 09:19

Merhaba, bende size şunu belirteyim; bu tutma sapı o kadar kalitesiz ki her seferinde aynı yerden kırılıyor! Bu tamamen firmanızın üretim kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Tutma sapının ücretsiz değişimini tekrar talep ediyorum.

02 Ağustos 2023 17:01

Belirttiğiniz sitede fiyatı 1000 TL

18 Mayıs 2023 19:20
Philips Ev Aletleri Hortum Kumanda Sapı!
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 22:08

Philips Süpürge Tutma Sapı Kırığı Garanti Kapsamına Alınmıyor

15 Temmuz 2025 14:27
philips-supurge-tutma-sapi-kirigi-garanti-kapsamina-alinmiyor-4.jpg
philips-supurge-tutma-sapi-kirigi-garanti-kapsamina-alinmiyor-2.jpg
philips-supurge-tutma-sapi-kirigi-garanti-kapsamina-alinmiyor-1.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 15:21

PHILIPS KAYDOL/KAZAN İle Verdiği 5 Yıl Garanti Sözünü Tutmuyor

02 Kasım 2023 10:01
philips-ev-aletleri-philips-kaydolkazan-ile-verdigi-5-yil-garanti-sozunu-tutmuyor-1.pdf

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri