Erkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 16:45

1) Philips fc 9323/07 toz torbasız elektrikli süpürge çektiği tüy, toz yumakları ve hafif nesneleri toz haznesi yerine hazne içindeki turuncu renkli top ve filtre üzerinde biriktirmesi sonucu çekiş yolu tıkanmakta ve çekim gücü düşmektedir. Ayrıca toz haznesi altında toz ve küçük nesneler biriktirmekte.
2) Bu şikayetle iki kez servis işlemi gerçekleşmiştir. Vatan Bilgisayar kanalıyla gönderilen ilk servis; filtre değişim kararı vermiştir. Ancak problemin filtreden kaynaklanmadığını, üretim hatası kaynaklı olduğunu düşündüğüm için kabul etmedim. İkinci servis; bu süpürgenin Philips'in en alt tabaka ve en ucuz ürünü olduğunu, bu modelin böyle olduğunu, bu durumun normal olduğunu, tıkanma oldukça toz yumaklarının temizlenip tekrar kullanılması gerektiğini, toz haznesini haftada bir veya doldukça boşaltmak için daha üst ve pahalı model almam gerektiğini söyledi ve talebim üzerine Ek'teki servis formunu verdi.
3) Ürün kataloğunda toz haznesi "max" seviyeye gelince boşaltılması gerektiği belirtiliyor. Oysa toz haznesi; bu tıkanmalardan dolayı hiçbir zaman dolmuyor. Bir halıyı bile süpüremeden tıkanıyor. (yaklaşık 2 dakika çalışma ile). 2 Adet video kaydı Ek'tedir.
4) Ucuz ve alt tabaka ürün diye işlev olarak süpürge olmaktan uzak ürün üretmek/satmak, müşteriyi mağdur etmek hangi vicdana ve ticari anlayışa sığar. Kaldı ki kalitede dünya markası bilinen yılların Philips markası!
5. Süpürge toz haznesinin tasarım ve teknik hatalı olduğunu, dolayısıyla sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ürün ile ilgili görseller Ek'tedir. Mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

12 Ağustos 2023 00:28

1) 24.07.2022 Tarihinde Vatan Bilgisayar'dan 1359.24 TL' ye alınan Philips Fc9323/07 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüy, toz yumakları ve hafif nesneleri toz haznesi yerine hazne içindeki turuncu renkli top ve filtre üzerinde biriktirmesine servis ve buna sığınan firmanız normal diyor. 2) BİM marketten 24.11.2022 tarihinde 1199 TL'ye alınan "X Marka süpürge görüntülerini inceleyin de süpürge görün! 3) Hangisi normal Philips mi? Yoksa BİM'den alınan X marka mı? Üstelik fiyat olarak sizin ürününüzden daha ucuz. 4) Dünya markası adı altında müşteriye üretim hatalı işe yaramaz ürünü sattıktan sonra sırtınızı dönmeniz hiç hoş değil. Yazıklar olsun!

29 Temmuz 2023 12:03

Toz haznesi içindeki turuncu topun tıkanma videosu

31 Temmuz 2023 22:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

02 Ağustos 2023 14:58

Sayın A., Cihazınız test edilmiş olup herhangi bir sorun görülmemiştir. İnce tozların vortexe toz toplaması normaldir. Dilerseniz, süpürgenizi direkt olarak siz servisimize götürebilirsiniz. Servisimiz cihazınızı yanınızda tekrar kontrol edecektir. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

02 Ağustos 2023 19:04
Philips Fc 9323/07 Elektrikli Süpürge Pişmanlığı

Sayın Philips yetkilisi; Mesajımı ve görüntüleri yeteri kadar incelemeden cevap verdiğinizi düşünüyorum. 1) İkinci servis işlemine süpürgeyi bizzat kendim götürdüm. Yaşadığım sıkıntıyı bizzat servis yetkilisine anlattım ve cihazı çalıştırarak gösterdim. Talebim üzerine de Ek'teki servis formunu verdi. 2. Bir evi süpürmek için 5-6 kez süpürge hazne temizliği yapmak normal mi? Üstelik toz haznesi boş iken 3. Bu anormal durumu normal gibi göstermeye çalışmanız, hiç hoş değil. 4) Eğer normal diyorsanız sizinle Philips Fc 9323-07'den fiyat olarak daha ucuz başka bir marka süpürgenin toz hazne görüntüsünü paylaşırım. 5) Hangisinin normal süpürge olduğuna belki karar verebilirsiniz! 6) Görüntülerin tekrar değerlendirilerek sorunun çözülmesini istiyorum.

05 Ağustos 2023 19:03

Sayın Philips yetkilileri; 1) Haklı olduğumu anlamış olmalısınız ki sessizliğe büründünüz. 2) hiçbir servisinizin teknik ve üretim hatası yönünde karar verme yetkisinin olmadığını düşünüyorum. Sizlerde bunu çok iyi bildiğiniz için servise yönlendirme bahanesinin arkasına sığınıyorsunuz. 3) Toz haznesi teknik ve tasarım hatalı süpürgeniz ile ilgili vardığınız sonuç ve teklifiniz nedir?

24 Mayıs 2023 17:07

08 Ağustos 2023 13:30

Philips Maalesef Çöpe Gitti Param Yok

22 Mayıs 11:25
Philips Maalesef Çöpe Gitti Param Yok

26 Haziran 2023 11:20
Philips Fc6724/01 Elektrik Süpürgesi Fırça ve Emiş Sorunu
Lutfı sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 22:59
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri