Zehra sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Ütü Hayal Kırıklığı: Servis Sorunu Ve Çözüm Arayışı

08 Mart 2024 00:39

2 ay önce Philips marka bir ütü aldım. Daha önce bu markayı kullanmamıştım, ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim. Ürün 3200 model olarak geçiyor. Ütüyü kullanmaya başladığımda, ürünün şok buhar özelliği olduğunu bilmiyordum. Geçenlerde arkadaşım, tavsiye ettiği ütüyle ütü yaparken 'Senin ütün şok buhar vermiyor abla' dedi. Ben de şaşırdım. Ürünün böyle bir özelliği olduğunu bilmediğim için, 'Normal herhalde' diyordum. Ancak aynı ütünün kamerayla çekilmiş görüntüsünü gönderince gerçek ortaya çıktı. Bana gelen ütünün fabrikadan bozuk çıktığını anlamış oldum. Dün, ütüyü aldığım yere götürdüm. Oradakiler 'Eğer öyleyse servise götür, yenisi talep et' dediler. Servise gittiğimde, oradaki personel sözleriyle beni çok üzdü. 'Neredeydin, bunu bilseydin' diyerek videoyu göstermeme bile izin vermeden bana sert davrandılar. Yenisi için talepte bulunmamı istediğimde, isteksizce 'Yaparım, veririm' dediler. Ancak yenisi için talepte bulunacaklarına dair şüphelerim var. Bu kadar kötü bir yetkili servis deneyimi yaşamış olmak çok üzücü. İnsana anlatma, izah etme fırsatı bile vermiyorlar.

27 Mart 2024 16:52

Plisp ütü aldım bundan önce de yazdım şikayetimi iade oldu güya yeni ütü geldi ama bunu da şok buharı çalışmıyor bu nasıl bir markadır 2 üründe aynı şekilde bozuk bir şekilde elime ulaştı bir de aradım servisi 2 kez değişim olmuyor deniyor Tüketici Hakları'na kadar şikayet edeceğim bu nedir böyle hatalı ürün geliyorsa bu benim problemim mi malının arkadaşında durmuyorsa satma satış yapma

13 Mart 2024 08:45

Philips ütü aldım ama hiç memnun kalmadım ürün bozuk geldi ama ben özellik olduğunu bilmiyordum kullandım arkadaşım. Benden 1 ay önce almıştı ona sordum buhar vermiyor seninkide öylemi o kadar övüldüğü gibi değil dedim videosunu attı bana gelen ütüyle hiç alakası yok servise götürdüm söyledim anlattığımı hiç umursamaya bana bağrındı videoyu gostermwk istedim izlemek istemedi benim zorumla izlediğinde hım şok buharı bozuk bir şeyi yok ben yaparım diyerek beni gönderdi fabrikadan hatalı ürün geldiğini söyleyip değişim istiyorum dedim bunun için değişimi olur bunun gibi şeyler sayıp beni gönderdi ben ururun i sorunu olduğunu fark ettim ama daha önce Tefal kullandım için galiba bu da böyle deyip devam ettim ama asla hiç ilgili bir firma değil 10 gün oldu hala bir sonuç bir arama hiçbir şey yok o yüzden almayın kimseye de tavsiye etmeyin ürünün yenisi gelene dekde he yere şikayetlerimi yazacağım Tüketici Hakları'na başvuracağım ürün hatalı üründü çünkü bizlik bir şey değildi içten yün on kısımdan buhar bile vermiyordu hala kabul edilmiyor bir halde gel eşine rağmen he bir de arkadan bile su akıtıyordu servis hiç umursamafi o kadar ilgisiz bir firma ki anlatamam sakın almayın tavsiye etmeyin ben tavsiye üzerine aldım bin pişmanım asla bir daha

profile profile
08 Mart 2024 09:52 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında hangi servis ile görüşme sağladığınızı bizimle paylaşabilir misiniz? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Zehra
13 Mart 2024 08:32

Hala bir sonuca varılmadı ürün geldiğinde zaten öyleymiş ben ürünün özelliklerini bilmediğim halde bir problem var o kadar ovuluydu bu ürün hiç güzel açmıyor buhar vermiyor diye şüphelenip. Arkadaşıma sordum kendi ürünün videosunu atınca anladım ki bozuk geldi onun üstüne götürdüm. Hemen plisp srviside ben bunu yaparım deyip beni umursamadı ben neden bozuk gelen bir ürünü kullanmalıyım bu fabrika çıkışı bozuk geldi bende kaynaklanmafi ben değişim istiyorum ürünün yapılıp iade edilmesini değil

PHILIPS Ev Aletleri Yeni Aldığım Philips Ütünün Bozulması

16 Temmuz 2024 17:57
PHILIPS Ev Aletleri Yeni Aldığım Philips Ütünün Bozulması
Meral sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:37

17 Ocak 2024 15:46
PHILIPS Ev Aletleri Philips Buhar Kazanlı Ütü

Philips Ev Aletleri Buhar Kazanlı Ütü Sorunu

07 Mayıs 2024 15:37
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 16:47
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri