Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 14:41

Philips Marathon 9185 süpürgeyi aldık. Aldığımız zaman 5 yıl komple parça ve motorun tamamıyla garanti altında olduğu söylendi ve o zamanın şartlarına göre çok daha fazla ödeyerek bu ürünü tercih ettik. Şu an süpürgenin boru başlık kısmında bir sorun var; parça sürekli yerinden çıkıyor ve kırılmış durumda. Ayrıca süpürgenin borusunu yerine takma kısmı da kırılmış olacak ki, boru takılı kalmıyor ve yerinden düşüyor. Şu an servise götürdük ve bize parça garantisi olmadığı, sadece 5 yıl motor garantisi bulunduğu, bu yüzden bir şey yapılamayacağı, parçanın ücret karşılığında değiştirilebileceği söylendi. Satın alırken ve reklamlarda bu durum böyle ifade edilmiyor. Tamamıyla yanıltıcı davranış sergilendi ve bu, Philips gibi bir markaya hiç yakışmadı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

24 Nisan 2024 15:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın F., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızı satın aldıktan sonra kaydol kazan uygulaması üzerinden kampanya katılımı sağlayarak ekstra her şey dahil garanti kampanyasına katılım sağladınız mı ? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

24 Nisan 2024 15:51

Kayıt sağlandı tabii ki ona istinaden bu şikayetim.

25 Nisan 2024 10:11

Sayın F., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Kaydol kazan uygulaması üzerinden kampanya katılımı sağlarken kullandığınız isim soy isim ve telefon numarasını öğrenebilir miyim ? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Nisan 2024 10:13

Hüseyin Fırat kaplan veya elçin köse ismini kullanmış olmamız lazım.

25 Nisan 2024 15:40

Dönüş yapmadınız hala. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

26 Nisan 2024 10:10

Sayın F., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Garanti süreniz sistemimize işlenmiş olup 12.07.2025 tarihine kadar garantiniz uzatılmıştır. Servislerimizden destek alırken ''3499920200831356'' bu ekstra garanti numaranız ile beraber fatura ve garanti belgeniz ile servislerimizden destek alabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

26 Nisan 2024 14:33

2. Kez servise gidiyoruz ve sonuç alamıyoruz. Bunca kaybolan zamana yazık gerçekten. Bana yollamış olduğunuz garanti no ile servise gittik ve şimdi de fırça kısmının aksesuara girdiği için hiçbir şey yapamayız genel merkezle görüşün dediler. Biz süpürgeyi aldığımızda her şey dahil 5 yıl garanti denildi. Aksesuar şu bu bilemeyiz. Satıcı size yönlendiriyor, siz servise yönlendiriyorsunuz, servis de size yönlendiriyor. Eğer böyle bir durum varsa her şey dahil yazılması yanıltıcı değil mi!? Philips e bu şekil durumlar yakışmıyor. Evimde birçok ürün Philips. Ama böyle bir durum yaşayacağımı tahmin etmezdim. İlk defa servise gitmek durumunda kaldık şimdi sonuç yok!

26 Nisan 2024 14:39

Başlık kısmında ki sert-halı yüzeyi değiştirme aparatı sürekli süpürme esnasında yerinden fırlıyor. Ayrıca süpürme işinden sonra süpürgenin hortumunu yerine yerleştirme kısmında sorun var yerine oturmuyor. Size görsellerini de ilettiğimizde bize bunlar harici malzemeler aksesuar ve garanti kapsamında değil diye demediniz. Garanti numarasını verip serviste sorun çözülür dediniz. Yine yok yine yok!

27 Nisan 2024 10:43

Şimdi ne olacak? Dönüş de yapmıyorsunuz? Reklamınızı yanıltıcı mı yaptınız her şey dahil 5 yıl garanti deyip şimdi o aksesuar bu kapsam dışı şu parçalar geçerli değil oluyor mu yani? Philips'e yakışıyor mu aldatıcı reklam etiket yapmak?

Güller sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 23:59
Philips Süpürge Hayal Kırıklığıdır
Asım sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 14:28
Orhan sonuçtan çok memnun

Philips Süpürge Borusu Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

24 Eylül 16:39
"Philips müşteri temsilcisi aradı yeni ürünün tarafıma gönderileceğini söyledi müşteri temsilcisi nin ilgili olmasından dolayı teşekkür ederim"
philips-supurge-borusu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-2.jpg
philips-supurge-borusu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürgenin Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Arızaları Mağduriyet Yaşatıyor

09 Eylül 15:51
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Süpürge Kolu Kumanda Sorunu

23 Kasım 2023 11:57