Cansu sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2023 22:56

Amazon.com' dan satın almış olduğum Philips ® EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi resmen bozuk çıktı. Ürün elime ulaştıktan sonra kullanma kılavuzuna göre kurulumunu yaptım hiçbir adımı atlamadım. Sıra kahve yapmaya geldi latte machiato yapmak istedim. Süt haznesini taktım makine sütü verdi ancak kesinlikle kahve gelmedi. Daha sonra Americano yapmayı denedim. Yine kahve gelmedi, azıcık bir kahverenginde sıcak su aktı. Atık haznesini kontrol ettiğimde atık kahve ve sıcak su dolmuştu. Sorarım size bu nasıl kahve makinesi? Kahve vermeyen kahve makinesi mi olur?
Kahve hayali kurarken aksam aksam sıcak süt içtiğimle kaldım. Az para değil 13 bin tl para almayı biliyorsunuz hiç mi kontrolden denemeden geçmiyor bu ürünler herkes şikayette bulunmuş resmen kronik arızası var. Kusurlu ürünümün iadesini talep ediyorum. Bu kadar para isteyip kahve yapmayan kahve makinesi satmak ayıptır. Markaya olan güvenim çok sarsıldı

28 Mart 2023 12:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servisimize başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Yetkili servis linki; https://www.philips.com.tr/c-w/tuketici-urunleri-destek/yetkili-servisler.html Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

28 Mart 2023 14:56

Yeni aldığım makineyi niye servise göndereyim? Bu fiyatlara makine satıyorsunuz da siz kontrollerini yapamıyor musunuz piyasaya sürmeden önce? Kaç tane aynı sorundan şikayet okudum. Direkt urunu iade ettim bir daha da bu markadan asla ürün sipariş etmem

Yorumlar (6)

Gamze

Sorunu nasıl çözdünüz?

Cansu

Merhaba ben ürünü iade ettim

Temel

Bende aynı kahve vermeme durumundan şikayetçiyim. Daha ilk günden teknik servise danışabilirsiniz deniyor. İlk günden servise mi verilmiş?

Cansu

Merhaba ben direkt iade ettim, siz ne yaptınız

Aslı

Merhaba sorununuz çözüldü mü? Aynı durumu bende bugün yaşadım

Cansu

Merhaba ben ürünü iade ettim hemen. Servisle falan uğraşmadım açıkçası soğudum çünkü direkt böyle bir sorunla karşılaşınca

Reyhan sonucu yetersiz buldu

Philips Ev Aletleri Garanti Bitiminden Hemen Sonra Ana Kart Arızası Hayal Kırıklığı Yarattı

26 Eylül 10:19
Tüm EP5447/90 LatteGo Şikayetlerini Gör