Philips Ev Aletleri Philips Airfryer Sapı Oynuyor

12 Mayıs 2023 02:44

10 Mayıs Çarşamba akşam 21:00 da @Vatan Bilgisayar'dan @Philips 9285/96 XXL Connected Airfryer aldım eşime Anneler Günü hediyesi. Mağazada fişe takıp çakışması kontrol edildi. Sabah eşim açtığında sapının yaprak gibi oynadığı bunun normal olmadığı belirtti. Yıllardır fritöz kullandığı için hareketli mekanizmada ancak uzun süreli kullanımda bunun olabileceğini söyledi. Bu konuda titiz bir yaklaşımı vardır. Ürünü hiç kullanmadan fişe dahi takmadan yıkamadan olduğu gibi bırakıp mağazaya geri gittik oradaki teşhir ürününü kontrol ettiğimizde bizim ürünümüz kadar bile sallanmadığını fark ettik. Aynı ürünü başka bir mağaza olan Teknosa'da Vatan mağaza personeliyle gidip inceledik ve oradaki teşhirin sapının hiç oynamadığı gördük. Vatan personeli durumu müdürüne anlattı ve ayıplı sıfır 1 günlük kullanılmamış ürünü servise götürmemi söylediler. Kutudan ayıplı/kusurlu çıkan kullanılmamış ve 1 günlük bu ürünü nasıl ve ne için servise götürmemi istediniz. Videolarda görüldüğü gibi parmakla bile oynuyor. Bu nasıl sıfır ürün Philips kusurlu/ayıplı ürün üretiyor ve bunu satan firma bu durumu kabul etmiyor.

16 Mayıs 2023 10:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servisimize başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Yetkili servis linki; https://www.philips.com.tr/c-w/tuketici-urunleri-destek/yetkili-servisler.html Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

17 Mayıs 2023 08:56

Servis şöyle bir baktı normaldir abi hareketli ya ondandır dedi gösterdim sağlam olan diğer ürünlerin fotoğrafını videosunu kabul etmedi bir şeyi yok deyip geri gönderdi

Tamer

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım vatandan aldım 1 hafta oldu sorunu halledebildiniz mi ben de servisle görüştüm getirin bakalım ama çoğunda var demişti

Samet
Samet

Merhaba çözebildiniz ne yaptınız cevap verir misiniz. Lütfen?

Tamer

Anladım ben de yine de bir göstereyim çok can sıkıcı. Teşekkürler

Şeyma

Merhabalar hayır çözülmesi eşime üzüldüğü için kullan ne yapalım dedik oes ettik muhtemelen ürünün belirli bir serisinde problem var ilk fiyatına göre çok uygun olmasının sebebi de bu bence zaten biliyorlar ve o yüzden kimse bir şeye karışmıyor. Teknosa'daki ürünü kontrol ettiğinde sağlamdı vatandaki bu şekilde oynuyor diğer alanlarla sıfır paket inceledim herkesin aynı

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 19:56
PHILIPS Ev Aletleri Philips'e Hiç Yakışmadı
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 11:32
Philips Ev Aletleri Airfryer'de Soyulma Ve Çizilme Sorunu!
Philips Ev Aletleri Airfryer'de Soyulma Ve Çizilme Sorunu!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 19:09
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri