Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 11:44

Philips Airfryer kullanımından sonra bir baktım içinde siyah bir şey var ve alt kısmında bulunan plastik tıpa kırılmış ve çıkmış. Erimemiş ama bu şekilde kopacak bir şey bu ürüne neden yerleştirilmiş anlamış değilim. Servise sorduğumda garanti kapsamında olmadığını söyledi ve 350 TL fiyat verdi. Minicik bir parçanın 350 TL olması şaka gibi. Garanti de karşılamadığı için çöp oldu kullanamıyorum. Bu arada yeni almadım alalı 1 buçuk sene oldu demek ki zamanla bu parça hiçbir şey yapmamama rağmen kopabiliyormuş. Çünkü yıkarken falan değil kullandıktan sonra içinde gördüm. Konu ile ilgili çok acil geri dönüş bekliyorum ve küçücük tıpaya bu fiyatı vermek istemiyorum.

12 Ağustos 2024 12:24 (Şikayetten 40 dakika sonra)
12 Ağustos 2024 12:29

Kullanıma bağlı derken? Ürünü çalıştırdım çıkardım ve yerinden çıkmamış farkındaysanız kopmuş plastiğiniz. Ben nasıl ürün çalışırken onu koparmış olabilirim zaten her şeye plastik sokmasanız olmaz asla Philips almayacağım artık

12 Ağustos 2024 13:11

Ayrıca servislerinizde de fiyat farkları var biri 350 biri 400 biri 420 sabit fiyatı yok mu bunun

Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:53
Philips Airfryer XXL Garanti Kapsamında Sorun Yaşadım

01 Eylül 2023 14:11
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ürünlerinde Sürekli Mağduriyet Ve Hayal Kırıklığı

27 Şubat 2025 21:06
Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 21:47
PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer Hayal Kırıklığı: Servis Ve Kalite Sorunları
Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 20:56

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri