Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 15:11

Philips hd9870/20 Airfryer hakkında, 10/05/2023 de satın aldığımız cihazın içindeki yağ haznesinde oluşan boya kabarmaları ve boya atmaları nedeniyle yetkili servisine götürdüm. Servis müfettişi, müşteri kullanma hatası olarak değerlendirip garantiye sokmadı.

Bu haznede çizik ve deformasyon olmadığını belirtmeme rağmen, kabarcıkların benim hatamdan kaynaklandığı varsayılarak hazne değiştirilmedi. Aşağıya fotoğrafını ekleyeceğim.

31 Ekim 2024 12:27

23/10/2024 tarihinde Philips marka Airfryer hakkında şikayetime dönüş yaptılar;Philips firması servisin yazdığı doğrudur mantığı başvurumuzu haksız gördüler. Bu gibi firmalar insanlarımızı aptal yerine koyuyorlar. Vatandaşlarımız bu markalarla alırken bir daha düşünsünler.

Ek
31 Ekim 2024 09:36 (Şikayetten 7 gün sonra)
31 Ekim 2024 12:57

İbrahim
İbrahim

Ahmet bey merhabalar. Aynı sorunu ben de yaşadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bilirkişi gönderildi. Gerekli inceleme yapıldı. Ürünün değişimine karar verildi. Philips yeni ürün gönderdi. Şikayetlere bakınca Philips airfrey ürünlerini hepsinde bu hatalar olduğunu görünce "bana airfrey ürünü yerine başka ürün gönderin" talebinde bulundum fakat kabul etmediler. Maalesef bu ürünü yine kullanacağım ve sanırım aynı sıkıntıları tekrardan yaşayacağım. Philips almak pişmanlıktır.

Fadime sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 13:30

17 Eylül 2023 23:46