Cemaletin sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 01:42

Philips robot süpürge 7000 serisi ıslak ve kuru modelini aldım. Daha ilk kullanımda, cihazınızın girilmesi uygun olmayan bir alana girmek istemesi sonucunda cihaz üst kısmından hiç memnuniyet yaratmayacak bir şekilde çizilmiştir.

Bu sensör bu alanı algılamaması kullanıcı hatası mı oluyor yoksa cihazınızın doğru şekilde algılama gibi bir yazılıma sahip olmadığını mı gösterir? Lütfen yardımcı olursanız seviniriz. Biz, sizin gibi güçlü firmalarla hayat standartlarımızı yenileştiremeyeceksek bu işi bence yapmayın ya da bu işi müşteri memnuniyeti çerçevesinde değerlendirip ürün değişimi sağlamanız gerekir diye düşünüyorum.

Evimdeki diğer üç ürünümüz de Philips marka olup, tercihimi hep bu markadan yana kullanmaktaydım. Ta ki bu ürünün bu kadar kolay bir şekilde zarar göreceğini bilseydim. Hem de böyle basit bir hata neticesinde, sonuçta dünya kadar para verip koca bir hiç ile karşılaşmak gayet üzücüdür. Birçok çevreme Philips markasını tavsiye etmekteydim ama artık düşüncemi başka markaların daha dayanıklı ve profesyonel olanını aramakla geçirebilirim.

Sonuçta bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler. Bu memnuniyetsizlikler damlaya damla Philips marka ürününüzün hanesine yazılmaktadır. Şikayetlerimizin sizin gibi köklü ve tecrübeli bir markanın dikkate almasını ve ivedilikle sonuca ulaştırmasını önemle rica ediyoruz.

24 Haziran 2024 15:46 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle yaşamış olduğunuz durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Bu gibi çizilme deforme olma durumlarında ürünlerimiz de değişim iade prosedürleri mevcut değildir. Kronik arızalarda ve tamiratı yapılamayan arıza durumlarında servis müfettişliğine danışılarak işlemler sağlanabilmektedir. Üzülerek belirtmek isteriz ki çizilme gibi durumlarda değişim iade işlemimiz mevcut değildir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Cemaletin
24 Haziran 2024 16:02

Geri dönüşüm sağladığınız için teşekkürler evimdeki ürünün ile sorun yasamaya devam ediyoruz çünkü cihaz uygulamadan koptu ve iki gündür robotu kullanamıyoruz Wi-Fi ile cihazı eşleşme yapmıyor ne kadar da denesek Herhangi bir netice alamıyoruz dediğim gibi sorun girlimemesi gereken yere girmesi ve ardından bu sorun şimdiden teknik bir arıza ile karşılaşmak üzücü iyi çalışmalar

Cemaletin
28 Haziran 2024 18:13

Ayin 15 de aldığım Ürünü zor bela bağlanıp kullandığımız ve 1 gün sonra arizaya geçip 1 hafta süresince servisi bekleyiş ve sonunda servise alınmış olması ne üzücü ihtiyaç olarak aldığım ve markasına güvendiğim ürün hayel kırıklığı bu ürünü tercih etmem büyük bir hata arkadaşlara naçizane düşüncem alırken iki kere değil beş kere düşünüp alin derim sıkıntı veren tarafı bu 1 haftada sürebilir bir ayda ne kadar basit bir kelime değil mi bizler için değil maalesef bu kadar büyük markanın servis altyapısı hizmeti kenar mahalle telefon tamircisi bile telefon alıp kullanılması için bu kadar hizmet sağlıyor her şeyi satana kadar hani 3 bilemediniz 5 ay kullan tamir çıksın eyvallah 10 günde 2 kullanımda servise çekilmesi fabrikasyon hatası bir ürünün satışı yapılması ve satışa hazır olarak onay almış ve iç aksamlarının hepsinin bir tedarikçinin kullanım süresi var montaj ve test aşama surecinin ne kadar kalitesiz bir şekilde yapıldığını gösterir pişmanlıksın Philips

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
06 Ağustos 2024 13:06
Ozlem sonuçtan memnun değil

Ozlem
20 Haziran 2024 01:00

Burcu
19 Mart 2024 02:21
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
28 Kasım 2023 15:02