Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfry Hazne Problemli!

21 Şubat 2024 20:12

5 ay önce Vatan mağazasından aldığım Philips 9870 beyaz airfreyin kızartma haznesi her kullanımdan sonra sıcak suda bekleterek yıkamamıza rağmen yağ lekeleri bir türlü çıkmıyor servise haznemizi götürdük. 1 ay dolunca servise uğradık hazne orada duruyor servisin Philips'ten mail olarak gelen cevapta sünger ve bulaşık deterjanı kullanarak temizleyin. Dalga geçer gibi cevap karşında şok olduk. Biz ürünü zamandan tasarruf sağlayalım diye aldık fakat ürünü temizlemek için hem zaman hem de su kaybı yaşıyoruz.

Biz bu ürünün muadilleri çok daha uygun olmasına rağmen sorun yaşamak istemediğimiz için Philips kalitesini tercih ettik. Maalesef diğer markalar sizin önerdiğiniz süngerle temizlenirken sizin ürünün temizlenmesi imkansız. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

22 Şubat 2024 15:00 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Airfriyer cihazlarımızda düzenli olarak hazne ve rezistans temizliği sağlanması gerekmektedir. Aksi taktirde yağ kalıntıları tabaka haline gelebilir ve temizleme işlemi zorlaşabilir. Ben sizlere rezistans ve hazne temizliği hakkında bilgi paylaşacağım. Bu işlemi düzenli olarak cihazınızda uygulamanız gerekmektedir. ''5 gr soda (kabartma tozu) 1 bardak suya karıştırılır ve sprey içine konulur. Cihaz ters çevrilir ve yağlı bölgelere sprey ilse sıkılır. Ancak sprey ile sıkılan miktarda aşırıya kaçılmamalıdır. Sıkılan karışım arka bölümlere kaçmamalıdır. 1 dakika beklenir ve cihaz düz hale getirilir, 20 dakika beklenir. Cihaz tekrar çevrilir, yağlı bölgelere sprey sıkılır. 1 dakika beklenir ve sonra cihaz düz hale getirilir ve 20 dakika beklenir. Cihazın haznesine (pişirme kabına) iki bardak su konur ve cihaz 200 C derecede 20 dakika çalıştırılır. İşlem tamamlandıktan sonra haznedeki su dökülür ve hazne yıkanır. Cihaz soğuduktan sonra (el yakmayacak şekilde hafif sıcak kalması gerekir) cihaz tekrar ters çevrilir ve rezidans çevresi orta sertlikte bir fırça ve nemli bir bezle silinir. Bu işlemler sırasında metal veya çok sert temizleyici bezler, fırçalar kullanmayınız. Temizlik sırasında fiş daima çekili olması gerekmektedir.''Ayrıca tava, yağ azaltıcı veya sepete yemek kalıntıları yapışmışsa bu parçaları sıcak suda veya bulaşık deterjanlı suda 10-15 dakika bekletebilirsiniz. Suda bekletme işlemi yemek kalıntılarını yumuşatarak temizlenmelerini kolaylaştırır. Bulaşık deterjanını yağ çözücü özellikte olduğundan emin olunuz. Tava, yağ azaltıcı veya sepetteki yağ lekeleri kalmışsa ve bu parçaları sıcak suda veya bulaşık deterjanlı suda bekleterek temizleyemiyorsanız sıvı yağ çözücü kullanınız. Gerekirse ısıtma parçasına yapışan yemek kalıntıları yumuşak veya orta sertlikte bir fırçayla temizlenebilirsiniz. Çelik telli veya sert fırça kullanmayınız, aksi takdirde ısıtma parçasının kaplaması zarar görebilir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

26 Mayıs 2024 22:28

Sizin dediğiniz gibi yıkama yapmamıza rağmen hazne yine temizlenmiyor. Temizlik için çok vakit harcamamıza rağmen temizlenmemesi büyük hayal kırıklılığı ürünü kullanmak bile istemiyorum mağduriyetimin giderilmesi haznemin değiştirilmesini istiyorum

30 Mayıs 2024 16:11

Henüz cevap verilmedi

17 Eylül 2024 19:54

Philips ürünleri tamamen hayal kırıklığı sattıkları ürünleri nın arkasında durmuyorlar servisleri başlı başına sıkıntı bir daha Philips ürünleri ni kesinlikle almam

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
21 Temmuz 2023 23:37
Philips Ev Aletleri Philips XXL Airfryer
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
07 Mayıs 2024 11:32
Philips Ev Aletleri Airfryer'de Soyulma Ve Çizilme Sorunu!
Philips Ev Aletleri Airfryer'de Soyulma Ve Çizilme Sorunu!
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Fevzi
03 Aralık 2023 02:26
PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfeyer Paslandı
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Nusret
25 Kasım 2023 16:02
PHILIPS Ev Aletleri Philip Airfry Paslanma
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Kardelen
26 Kasım 2024 15:56