Kıymalı Denen Ama Kıymasız Mantı Peynirci Baba

04 Mayıs 2023 22:11

Peynirci Baba mantı da kıyma yok alırken de sordum kıymalık soya sosu varsa almayayım diye parası neyse veriyoruz. Zaten abi şuna kıyma köy 100 lira yap böyle saçmalıklara uyanıklığa gerek yok ticareti ahlakıyla yapın bence yaptırdığınız yeri derhal değiştirin madem yaptırıyorsunuz ben olsam koymasını kendim alırım adam dikerim başına hazırlarken ilk kurulduğunda çok iyiydi ama Peynirci Baba bozulmuş.

05 Mayıs 2023 08:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz mağduriyetten ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle iletişime geçebilmemiz adına GSM iletişim bilgilerinizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

15 Mayıs 2023 16:29
Semih
Semih
16 Mayıs 2023 16:03

Öncelikle Peynirci Baba ya duyarlılığından ötürü teşekkür ederim bölge müdürü çok iyi bir arkadaş toptancısı olan lezzet mantıya ayrıca teşekkür ederim mağduriyet açısından gönderilen mantı rahmetli annemin mantısı gibiydi gerçekten kıymalı ve tadı mükemmel. Kalite bu olması lazım Peynirci Baba açıldığında aldığım ürün buydu işte sevindim dürüst esnaflık teşekkürler arkadaşlar işinizde bu şekil olursanız Başarı kaçınılmaz olur bu ürünü bekliyorum Peynirci Baba da unutmadan söyleyeyim Tekrardan ilgili arkadaşlar teşekkürler işinizde başarılar dilerim

Yarım Kilo Mantı Eksik Geldi Mahcup Oldum Telafi Ve İade Talebi

18 Ocak 19:19