Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 10:18

İstanbul yolunda bulunan ABC Peugeot Bayisinden 25.08.2023 tarihinde teslim aldığım aracı hemen karşısında bulunan expere götürdüm. Araçta şasi ucu hasarlı, sağ çamurluk boyalı vs. İşlemler çıktı bayiye götürdüğümde bir kısmını kabul edip dosya açtılar. Peugeot Genel Müdürlüğü 1 hafta sonra tarafıma döndüklerinde ise aracı benden teslim alıp boyalı yeri tekrar ince boyayıp bana verip sonra da hasar oranında ücret vereceklerini söylediler. Bunun kabul etmediğimi, aracımın yenisini almak istediğimi söylediğimde ise sessiz kaldılar. Konu ile alakalı mağdurum, hiçbir şekilde sorunum çözülmüyor. Hakkımı alamıyorum. 1.000.020 (Bir Milyon Yirmi) TL'ye aldığım sıfır aracın hasarlı çıkması ama çözüme dair hiçbir şey yapılmaması elimi kolumu bağladı.

05 Ekim 2023 16:25

ABC Peugeot İstanbul yolu bayisinden sıfır araç aldım. Expertize götürdüğümde aracın sağ çamurluğunun boyalı olduğunu, şaşe ucunun hasarlı olduğunu, ezik ve çiziklerin de dahil olmak üzere birkaç problemi olduğunu tespit ettik. Bayi bu problemleri kabul etti ancak aracımı 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen değiştirmediler

05 Ekim 2023 14:32

7 Haziran 2023 tarihinde işlemlerine başladığım 26.06.2023 tarihinde ödemelerini yaparak üzerime aldığım Peugeot 208 model aracı liste fiyatının üzerine verdiğim extra 160.000 TL aksesuar adı altında ödediğim tutar ile birlikte 1.000.020 (Bir Milyon Yirmi) tl'ye aldım, 2.5 ay bekledikten sonra aracımı 25.08.2023 tarihinde bayiden teslim aldım bu süreçte şüphelendiğim için aracı alır almaz Exper yaptırdım experde aracın sağ çamurluğu boyalı şaşe ucu hasarlı ezik ve çizikler dahil birkaç problemi daha çıktı, tüm bunların detayları ile birlikte Exper raporu elimde mevcuttur bunları hemen bayiye bildirdim, bayi incelemesini yaptıktan sonra birkaç problemi kabul edip Genel Müdürlükte dosya açtılar, tarafıma 05.09.2023 tarihinde dönüş yapıp aracın boyalı yerini tekrar boyayıp bana da ödeme yapmayı teklif ettiler, bende ödeme istemiyorum aracımı istiyorum dediğimde bu şekilde deyip sessiz kaldılar, gerek ödediğim fazla tutar gerekse aldığım sıfır aracın hasarlı çıkması tüm bunlardan kaynaklanan sorundan dolayı hem ödediğim fazla tutarı, hem de aracımın sıfırını talep etmekteyim.

05 Ekim 2023 16:27

1.5 ay geçti çözüm yok nasıl bir iştir bu paranla rezil olmak bu olsa gerek bunu yaşadım Peugeot firmasının  bana sıfır diye boyalı aracı satması rezilliğini an ve an takip ediyorum mağduriyetim lütfen giderilsin

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Şubat 2024 00:02
Sıfır Km Peugeot Partner'de Tavan Boyası Hayal Kırıklığı
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
04 Ekim 2023 16:58
Peugeot Sıfır Araç Boya Hatası

Peugeot Sıfır Araç 8 Ayda Teslim Edilmedi, Parça Ve İletişim Sorunu

Tamer
26 Haziran 2025 12:39

Peugeot Pişmanlıktır! Ya Zamanınızı Ya Paranızı Gözden Çıkarın!

Gönenç
08 Haziran 2024 15:23
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
31 Ocak 2025 12:56