Peugeot Rifter Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

27 Aralık 2024 21:457.310

Merhaba,

22.11.2024 tarihinde Çetaş Büyükçekmece bayide anlaşma sağladığım Peugeot marka Rifter model aracımın faturası kesildiği halde hala teslim olmadı. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde aracın gümrükte olduğunu dile getiriyor. Sözde 15.12.2024 tarihinde teslim edilecek olan aracım için bayiye vekâlet verdiğim halde net bir geri dönüş alamıyorum. Peugeot genel merkezi 23.12.2024 tarihinde arayarak kayıt oluşturdum 2 gün içinde döneceğiz dediler yine dönen yok. 26.12.2024 tarihinde tekrar genel merkezi arayıp sorduğumda kaydınız açık hala cevap bekleniyor diyor. Bu saatten sonra Peugeot benim için pişmanlıktır. Yılbaşından önce çözüme ulaşmaz ise hukuki süreç başlatacağım.

Faruk
8 Ocak 2025 12:42

Tarafıma 2 kere iletişim kurulmuş olup resmen dalga geçer gibi bilgi vereceğiz deyip dönmüyorlar.

28 Ocak 20:07

Merhaba acaba aracı teslim aldınız mı son gelişme nedir

22 Aralık 2025 20:19

Hemen mahkemeye verin benim aracımda aldıktan 1gün sonra arıza verdi arabulucu verdim ne para ne de araç iadesi yaptılar 4 marka birleşmiş dava olmadan çözülmez bu iş

Peugeot Bayisinde Teslimat Mağduriyeti

17 Mart 2025 11:208.733

Peugeot Ankara ABC bayisinden 09.03.2025 tarihinde Rifter araç almak için gittim. Fiyat, araç teslimi vs. her konuda anl...

2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Peugeot Pişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

PeugeotPişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

Ersin
2026 Peugeot Rifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

2026 PeugeotRifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

Muhammet
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot KilitSorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot ÜmitköyGöral Sıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan