Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

27 Aralık 2024 21:45

Merhaba,

22.11.2024 tarihinde Çetaş Büyükçekmece bayide anlaşma sağladığım Peugeot marka Rifter model aracımın faturası kesildiği halde hala teslim olmadı. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde aracın gümrükte olduğunu dile getiriyor. Sözde 15.12.2024 tarihinde teslim edilecek olan aracım için bayiye vekâlet verdiğim halde net bir geri dönüş alamıyorum. Peugeot genel merkezi 23.12.2024 tarihinde arayarak kayıt oluşturdum 2 gün içinde döneceğiz dediler yine dönen yok. 26.12.2024 tarihinde tekrar genel merkezi arayıp sorduğumda kaydınız açık hala cevap bekleniyor diyor. Bu saatten sonra Peugeot benim için pişmanlıktır. Yılbaşından önce çözüme ulaşmaz ise hukuki süreç başlatacağım.

profile profile
08 Ocak 2025 12:42

Tarafıma 2 kere iletişim kurulmuş olup resmen dalga geçer gibi bilgi vereceğiz deyip dönmüyorlar.

Sümeyye
Sümeyye

Merhaba acaba aracı teslim aldınız mı son gelişme nedir

Hakan
Hakan

Hemen mahkemeye verin benim aracımda aldıktan 1gün sonra arıza verdi arabulucu verdim ne para ne de araç iadesi yaptılar 4 marka birleşmiş dava olmadan çözülmez bu iş

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter Far Ve Stop Lambası Arızası Sonrası Servis Ve Belge Taleplerim Karşılanmadı

Yusuf
18 Temmuz 2025 15:50
peugeot-rifter-far-ve-stop-lambasi-arizasi-sonrasi-servis-ve-belge-taleplerim-karsilanmadi-3.jpg
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Bayisinde Teslimat Mağduriyeti

Şakir
17 Mart 2025 11:20
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta İlk Günden El Freni Arızası Ve Uzayan Servis Süreciyle Mağduriyet

Uğur