Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Partner Van Turbo Hışırtı Sorunu

02 Ekim 2024 19:42

Merhabalar, 2023 Peugeot Partner Van aracımda 1800-2300 devir arasında turbosundan hışırtı (rüzgar sesi) geliyor. Henüz 42 binde servise götürdüğümde bunun normal olduğunu üstüne basa basa iletiyorlar. Ne yazık ki 2021 ve 2024 modellerde bu ses yok, normal olduğunu iddia ediyorlar. Servis, 2021 ve 2024 modellerinde neden bu sesin olmadığını sorduğumda cevap veremiyorlar. 2023 model araçta motor sesi hariç başka ses olmamalı diye düşünüyorum ve Şikayetvar'dan yardım istiyorum.

Yorumlar (5)

Bana normal demediler ama sesi de bulamadılar, motoru sökelim dediler kabul etmedim. Kesinlikle normal bir ses değil

Ben servisle kavga edince iş büyüdü PSA grubu Antalya saha mühendisi aracı inceledi gayet rahat bir tavırla normal deyip sepetlediler beni servisten bende normal olduğuna ikna oldum çünkü bildiğim tüm Türkçe kelimeler derdimi anlatmaya yetmedi.

Hocam ses buna benziyor mu acaba?

Serhat
Serhat

Benim araçtada bu ses var kaç kere servise veya özel servislere gittim normal bir şey yok diyorlar ama ses çok rahatsız ediyor eğer sorunu bulan bilen birisi varsa yardımlarınızı bekliyoruz

Evet bu ses 1700 devir 2200 devir arasında geliyor firma inatla normal diyor

Peugeot Servisinde Kronik Sorunlarım Göz Ardı Ediliyor