Alper sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Wi-Fi Sorunu

13 Ekim 2023 11:56

Yeni Peugeot 408 gt araç Wi-Fi çalışmadığı için özellikleri kullanılamıyor. Yerleşik harita var diye satılan aracımın harita güncellemesini yapamıyorum. Wi-Fi Türkiye' de açık değil güncelleme gelecek diyorlar. Ne zaman gelecek bilgi yok. Stellantis müşteri hizmetlerini arıyorsun bayiye yönlendiriyor. Net bir bilgi vermiyor. Teknolojik diye aldığımız aracın teknolojisinden faydalanamıyoruz. Acil çözüm rica ediyorum. Stellantis müşteri hizmetlerinin araçları hakkında detaylı bilgiye sahip olması lazım.

profile profile profile
21 Ocak 2024 02:57

Konu ile ilgili halen çözüm sunamadılar. En azından harita güncellemesi uygulasanız araç haritası doğru çalışsın. Şu ana kadar yaşadığım en olumlu gelişme mypeugeot uygulamasının daha stabil çalışması. Önemsemediğiniz konuların benim gibi teknolojik araçları kullanmaktan keyif alan birini ne kadar pişman ettiğini tahmin bile edemezsiniz. Teşekkürler

Yorumlar (6)

Arzhang
Arzhang

Selamlar bir çözüm buldunuz mı acaba?

Tolun
Tolun

Türkiye'dw wi-fi'ı neden açmazsınız anlaşılır gibi değil. Güncellemeyi geçtim, navigasyonda trafik verisi alamayınca İstanbul gibi kalabalık bir şehirde ne anlamı var navigasyonun, biri izah edebilir mi?

Cenk
Cenk

Merhabalar 30.01.2024 de Nev Peugeot bayisine gittim halen çözüm yok. BTK kararıyla kapalı geliyormuş araçlar. 10 Mart araç için firmware bekleniyormuş, belki açılırmış. 😞 Çok saçma bir durum!

Emre
Emre

Peugeot Türkiye'nin araç sorun ve çözümlerine yönelik daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Wi-Fi sorununa gelinceyse gerçekten önemli yazılımsal sıkıntı birçok hizmette ve güncelleme erişimine ulaşamayınca gerçekten bazı şeyleri sorguluyor insan. Aracı aldığın günkü heyecanı mesela

Serkan
Serkan

Aynı sorun bende de mevcut. Bu özellikleri kullanamayacaktık madem neden her şey var gibi pazarlanıp satıldı. Sesli komut çok kullandığım bir özellik. Sadece yazılım güncellemesi gibi düşünülmesini de istemiyorum.

Mahmut
Mahmut

Aynı problem bende de var çözümü çok araştırdım ama bulamadım. Bulursanız yardımcı olursanız sevinirim

Peugeot 308 Wi-Fi Sorunu

19 Mart 2024 23:37