Peugeot 408 Gt Bozuk Araç

23 Mayıs 2024 13:43

Peugeot 408 GT model sıfır aracımı K***** Ö******'den satın aldım. Aracı aldıktan bir hafta sonra, araçta bakım uyarısı vermeye ve kapılar içten ve dıştan açılmamaya başladı. Vitesi ileri konuma getirdiğimde araç geriye gitmeye, geri konuma getirdiğimde ise ileri gitmeye başladı. Daha sonra vites hiç çalışmaz hale geldi, aynalar açılıp kapanmaz oldu ve ekran tamamen karardı. 06.04.2024 tarihinde aracı servise bıraktım ve 20.04.2024 tarihinde servisten aracımın beyninin yandığını ve tamir edileceğini öğrendim. Tamiri kabul etmedim ve aracın yenisiyle değiştirilmesini ya da paramın iadesini talep ettim. Servis yetkilileri, 'Tabii ki sizin memnuniyetiniz bizim için önemli.' diyerek yenisiyle değişim için Fransa ile yazışmalar yapıldığını belirttiler. 24.04.2024 tarihinde bana geri dönüş yapıldı ve yenisiyle değişimin ya da paramın iadesinin yapılmayacağı, sıfır aracımdaki parça değişiminin yapılacağı alaycı bir tavırla ifade edildi. Utanmadan bir de bakım hizmeti hediye etmek istediklerini söylediler. Peugeot markasıyla ilgili kötü bir deneyim yaşadım ve bu markayı tercih ederken dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

profile profile profile

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Aracımın Parça Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Aslı
07 Şubat 2025 14:44
Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

Seyfullah
02 Şubat 2024 17:25

Peugeot Servisinde Beyin Yakan Sorunlar

Özgür
16 Şubat 2025 16:02

Peugeot Beyaz Balıkesir 408 Pişmanlığı

Orhan
29 Temmuz 2024 14:18
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Arıza Ve Parça Tedariği Sorunu

Çağatay