01 Nisan 2024 10:51

20 /10/2021 tarihinde Peugeot 308 style tech 1.2 model araç aldım, aracıma 2 yıl +40.000 km garantiyi uzatma yaptırdım. İki kez serviste bakım yapıldı. Aracımın motor arıza ışığı yandığında aracımı servise götürdüm. Bu arızanın bujilerden kaynaklanabileceğini söylediler Bakım ücretiyle birlikte toplam 22.800 TL ödedim, ancak arıza ışığı yanmaya devam etti. Servis motorun değişmesi gerektiğini söyledi, arıza kodunun p0337 olduğunu bildirdiler. (1 numaralı ateşleme arızası) Ailemde iki Peugeot araç var. Aracımdaki bu arıza bu motorlarda kronik bir rahatsızlık olmasındandır, buna rağmen bana bu konuda yardımcı olunmadı. Peugeot'nun ürettiği araçların arkasında duracağına inanıyorum. Bu kullanıcı hatası olamaz. Firmanın bu konuda daha hassas olması gerekiyor sattığı malı sahiplenmeli yarım işler yapmamalı ülkemizde distribütör firmaların müşteri haklarına sahip çıkmalarını bekliyorum. Bir aracın motorunun 40.000 km'de bir değiştirilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu arıza garanti süreci içerisinde meydana geldi. İş yerimle evim arasındaki mesafe 40 km gidiş geliş 80 km on günde 800 km dolayısıyla randevu aldığımda 39.000 km’lerde olan aracım 40.800 km oldu Bu problemin bir üretim hatası olduğu kanısındayım. Bu durumun sosyal medyada yayılmasının bu kadar büyük bir firma için hoş olmayacağına inanıyorum. Firmadan bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. İstanbul'da randevu alma süresi 15 -20 gün olduğundan km, Bu gecikmenin hizmet için hemen randevu alınamamasından kaynaklandığını belirtmek istiyorum. Yıl olarak da 2025 yılının onuncu ayına kadar garanti devam etmektedir.

M. Raci K****
0532******89
r********@gmail.com

Erzurum /Türkiye

Hasan
Hasan

Arıza devam ediyor mu? Nasıl bir çözüm buldunuz bilgi verebilir misiniz?

Hanife
Hanife

Merhaba bize de 1 yıllık aracımıza motor değişimi dediler. Siz en son ne yaptınız? Genel müdürlük size ne dönüş yaptı?

Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
15 Mayıs 2024 19:52

Peugeot 2008'de Kronik Arıza, Yetersiz Servis Ve Garanti Mağduriyeti

Hakan
08 Eylül 2025 18:13
A. Bey sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Satın Aldım Ve Mağdur Oldum

A. Bey