Serdar sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 12:09

Peugeot 2023 model 2008 aracımız ile kaza yaşadık. Pikap tarzı araç şoför kapısından kuvvetli bir darbe almamıza rağmen perde hava yastıkları açılmamıştır. Güvenlik konusunu ön planda düşünerek aldığımız araç çocuğumuzu ve bizi ölümle baş başa bırakmıştır. Aracımızın acil olarak güvenli bir araç ile değiştirilmesini talep ediyoruz. Çorlu Çetaş'ta bulunan ve 3 ay tamir süresi verilen aracı bayiden almayacağımızı ve yasal süreç başlatacağımızı ayrıca bildiririm.

28 Kasım 2024 16:12

Araçtan veriler alınıp Fransa fabrikaya yollandı diyerek bilgi verdiler 3 ay sonrasında araç toplantı kontrol edilmedi diye süreç kapandı bilgisi verildi yasal süreç başlatacağım

Münir
Münir

Aynı sorun bende de oldu arabanın yarısı yok tır çarptı 95 mt sürükledi ve garip şekilde bu araçların lastikleri çok kolay patlıyor ben yoldayken ufak bir şeye bastım ve bu taş lastik patladı yavaşladım tır arkandan girdi şasi vs hiçbir şey kalmadı arka kapı ön kapıyla birleşti ama tek bir hava yastığı açılmadı

peugeot-2008-hava-yastigi-acmamasi-1.jpg

Hadi sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Sıfır Araçta Yaşanan Motor Arızası Ve Güven Kaybı Nedeniyle Acil İade Talebi!

13 Eylül 2025 15:14

Peugeot Hava Yastığı Açılmadı

Nazime
28 Ocak 2024 13:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 14:46
Peugeot Çorlu Çetaş Bayii Müşteriye Bilgi Vermeden Kusurlu Araç Sattı