Peugeot 2008 Araç Kilitliyken Bazı Düğme Işıklarının Yanması

Peugeot 2008 Araç Kilitliyken Bazı Düğme Işıklarının Yanması
24 Eylül 2023 00:00

2020 model 2008 gt Line aracımda kapılar kilitliyken ve anahtar aracımın yanında olmamasına rağmen; direksiyon üstündeki kontrol düğmesi ışıkları, sol altta yer alan şerit takip ve direksiyon kontrol düğmesi ışıkları, orta konsolda yer alan elektronik park freni, sürüş modu ve dörtlü düğmesindeki ışıklar yanıyor. Ayrıca tavan aydınlatmada yer alan ince şerit halindeki aydınlatma lambası yanıyor. Dokunmatik ekran kendiliğinden açılıp kapanıyor. Bir kere olmakta beraber tavan iç aydınlatma ışığıda belirli bir süre yanıp söndü. 23.09.2023 tarihinde Peugeot servisinde konu ile ilgili işlemler yapıldı ancak sorun hala devam etmektedir. Kendi araştırmalarımla böyle bir sorunun diğer Peugeot kullanıcılarında da olduğunu fark ettim. Konuyla ilgili olarak tarafıma dönüş sağlamanızı ve mevcut hatanın çözümü için gerekli işlemleri yapmanızı rica ediyorum.
#Peugeot

Merhaba aynı sorun uzun zamandır bende de var. En son Peugeot Arkas serviste kontrol edildi. Tabii ki herhangi bir değişiklik olmadı. Kapanış iş emrine yazılan yazı "araç kilitlendikten sonra 2-3 dakika içinde söner" Kontrol etme amaçlı 2 gün boyunca takip ettim ve sonuç yine aynı. Konuyla ilgili olarak Peugeot Türkiye bu tarz bir şikayet aldı mı acaba sorunumuzu çözmek gibi bir düşünceleri de var mı merek konusu? +++

Emrah
Emrah

Merhaba aynı sorun bende de var acaba neden oluyormuş bu servis ne dedi yola çıkacağım için yazıyorum sorun olur mu uzun yolda acaba

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Araba Satıp Arkasına Bakmıyor

14 Ocak 2024 21:14
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008 Hayalet Ekran Sorunu Ve Garanti Kapsamı

24 Mart 2025 11:58
Peugeot 2008 Hayalet Ekran Sorunu Ve Garanti Kapsamı
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 508 Sunroof Ve Servis Problemleri

Kadir