Volkan sonuçtan hiç memnun değil

2023 Model Araçta Çözülmeyen Titreme Sorunu

Volkan
06 Ekim 2024 15:23

2023 model aracımın 1. viteste kalkışta titreme sorununa çözüm bulamadılar. Aracı bakıma götürdüğümde bir de başka problem var mı diye soruyorlar. Sanki ilgileniyormuş gibi, kaç defa söylememe rağmen sorun çözülmedi. 'Bir şey yok, normal' diyorlar. Benim kullandığım aracımı bana öğretmeye kalkıyorlar. Bu sebepten dolayı büyük sorun açar ise volan veya şanzımanla alakalı Peugeot ABC firmasını mahkemeye vereceğim.

25 Kasım 2024 23:21

18 Kasım 2024 tarihi için randevu aldım 1. Sorunun triger bilyasından ses geldiğini daha önce de aynı problemden 29.000 km de triger setinin değiştiğini belirttim 2. Sorun olarak yine devamlı şikayet ettiğim kalkışta titreme sorunu ile alakalı her servise götürdüğümde kontrol etmeden direksiyona oturup 30 cm ileri 30 cm geri yaparak arıza çözen o kadar uzmanlaşmış ekibe sahip bir servis ABC Peugeot, 2. Sorun dan başlıyorum 42.000 km beridir servise 3 veya 4 defa götürmeme rağmen 45.000 km bakımında kayıt açıldı ücret alınacak ya o yüzden, aracın sorununu yineledim kalkışlarda problem olmadığını söylediler, 14 haziranda saat 14:00 tekrar götürdüm yine kullandı sözde usta araba kalkışlarda titrediği halde gözümün içine baka baka titreme yok dedi, bu aracın baskı balata debriyaj garantisi 60.000 km ye kadarmış 63 binde götürdüm yine aynı titremeden dolayı 35.000 TL işçilik hariç fiyat çıkardılar hepsi kayıt altında bende mahkemede görüşeceğiz, Gelelim ilk soruna trigere attığım belgede triger de sorun olmadığı yazıyor ama videoda çok net anlaşılıyor Göral Ümitköy servisinde randevum var 26 kasımda onlarda yok der ise buradan söylüyorum bu aracın yenisi vermek veya faizli ücret iadesi vermek zorunda kalacaksınız

Peugeot Servisinde Şanzıman Sorunuma İlgisiz Yaklaşım Ve Çözüm Eksikliği

27 Haziran 2025 14:05

Peugeot 308'de Ani Vites Ve Motor Arızası

13 Aralık 2024 20:53
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408: Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Aralık 2024 12:30
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servisinde Sürekli Tekrarlayan Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet

Aynur