Bülent sonuçtan memnun değil

Peugeot 408 GT'de Güvenlik Sorunu: ABS Ve Titreme Problemi

10 Kasım 2024 17:07

2024 model Peugeot 408 GT aldım. Araçta aldığım günden beri bir titreme var ve servise verdim. Aracı anlattım. Sonuç: Sıkıntı yok dediler. Neyse peki dedim. Diğer önemli konu, aracım düşük kilometrede bile giderken ani fren yaptığımda ABS devreye giriyor ve araba kayıyor dedim. Sonuç: Bakıldı, sıkıntı yok. Araba kayıyor, kayıyor dedim, kaç kez kaza atlattım dedim. Yani sonuç olarak bu çok kritik sorunu çözemedim ve hâlâ sıkıntı devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araçtan soğudum. Sıfır kilometre ve kaliteli dediğimiz aracı al ve her an kaza riski ile aracı sür. Olacak iş midir bu? En kısa zamanda tekrar gidip durumu anlatacağım. Yine sorun yok derlerse aracı satacağım ve bir daha Peugeot mu, asla. Bildiğim bilmediğim her platformda da bu sorunu yazacağım. Yazıktır, günahtır. Az para değil. Canımızı yolda da bulmadık. Çok duyarsız Mersin Peugeot servis. Kınıyorum ve çözüm istiyorum. Fransa Peugeot merkeze de yazacağım. İyi araştırın, öyle alın bu markayı düşünüyorsanız.

11 Kasım 2024 08:53

Sayin ilgililer, Bu anlattığım kusurların detaylı incelenerek sorunun tespiti ve hızlıca çözümü, çözülmesi mümkün değil ise ve bu sorunlar fabrika hatası kusuru ise ayıplı mal olması sebebiyle aynı model ve marka bir yeni sıfır km bir araçla değiştirilmesi için gereğinin yapılmasını rica ederim. Aksi halde bu kusurlardan sebeple başıma gelecek herhangi bir kaza durumunda tüm sorumluluk Peugeot firmasına ait olacak ve konu ile ilgili tüm yasal haklarımın sakli kaldığını ve gerektiğinde kullanacağımı önemli belirtmek isterim. İlgililere duyurulur. Bu arada aracım geçen hafta servise verilmiş olup, anlatmış olduğum şikayetlerim ve bana verilen cevapları tutanakta da belirtilmektedir.

Tuğrul
Tuğrul

Merhaba özellikle ses ve sarsıntı sorunu bende de var sizin sorun çözüldü mü?

Bülent

Maalesef tekrar gidemedim servise. En kısa zamanda gidip tekrar baktıracağım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Allure Modelinde Sürekli Tekrarlayan Anahtar Uyarısı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

26 Şubat 2025 11:25

Peugeot Gt Kör Noktası Çalışmayan Bayiiden Sıfır Araç Satışı Hakkında