announcement

Hüseyin
14 Ağustos 14:08

Peugeot Pulsion Allure 2023 model motosiklet almıştım geçen sene, motorun alt ayak grenajında boya soyulmaları başladı. Temmuz başında 5000 km bakımı için Alanya AK Universal Motor servisine gittim. Hem bakımı hem de boyayı gösterdim. Bakımı yaptılar, boya için de garantiye bayiye bilgi veririz dediler. Orada motorun bakımını yaparken boya kalkan yerin hem alt hem üst grenajın tırnaklarını kırmışlar, bana da kırık tırnakları verdiler. Bana dedikleri şey, incelmiş biz incelerken elimizde kaldı, biz fotoğrafını çektik, garantiye bilgi vereceğiz, bizden haber bekle dediler. Tamam dedim, 1 hafta sonra aradım, iş bizde haber gelince bilgi vereceğiz dediler. Ağustosun başında aradım ne oldu diye, adamlar daha bilgi vermemiş. Yok kusura bakma çok yoğun burası falan filan. Benden fotoğraf istediler, ruhsat bilgisi istediler. Bu sefer talep etmişler garantiden, bugün de red cevabı gelmiş. Ne abi red geldi de ben boya için garantiye soktum, siz bir de tırnakları kırdınız nasıl olacak diyorum. Bakmadan nasıl anlayacaktık diyorlar. Çok kötü mağdur oldum. Yani motorun parçalarını kırıp beni mağdur ettiler. Motorun zaten bir sürü sorunu var ve motor elimde kaldı. Peugeot Motor'un yardımcı olmasını istiyorum.

14 Ağustos 14:27 (Şikayetten 19 dakika sonra)
Hüseyin
16 Ağustos 15:51

Yetkili numaraya ulaştım yardımcı olmadılar ayrıca yalan söylüyorlar motorunuzu bakımlarınızı yaptırmamışsınız garantide değil dediler, kaşeli yapılan bakımları attım, bana parayla alacaksınız dediler yani mağdur ettiler tam bir bu şekilde motora biniyorum ayrı yeten motorun bir çok kronik sorunu var hiç tavsiye et mi yorum.