Büşra
13 Mayıs 2023 12:36

Amazondan aldığım Perwoll yenileme ile Migros'tan aldığım Perwoll yenileme arasında fark var. Görselleri de yükleyeceğim. Amazondan 4'lü aldığım 3 litre. Migros'tan da 3 adet 3 litre yenileme serisinden aldım. Yoğunluk ve temizleme, aynı marka aynı seri olmasına rağmen farklı. Tüketici haklarımıda kullanacağım bu durumla ilgili.

20 Temmuz 2023 11:03 (Şikayetten 2 ay sonra)

Nasibe sonuçtan hiç memnun değil

Perwoll Deterjan Kullandıktan Sonra Çamaşırlarda Renk Değişikliği Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Nasibe
22 Haziran 2025 16:02
perwoll-deterjan-kullandiktan-sonra-camasirlarda-renk-degisikligi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-6.jpg
perwoll-deterjan-kullandiktan-sonra-camasirlarda-renk-degisikligi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-5.jpg
perwoll-deterjan-kullandiktan-sonra-camasirlarda-renk-degisikligi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-3.jpg
perwoll-deterjan-kullandiktan-sonra-camasirlarda-renk-degisikligi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-2.jpg
perwoll-deterjan-kullandiktan-sonra-camasirlarda-renk-degisikligi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
13 Temmuz 2023 15:25

Hatice
31 Mayıs 2023 23:54
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
05 Temmuz 2023 16:29