Penta Teknoloji İade Faturası Bekliyor Sorunu

19 Temmuz 2023 20:272.468
Rıdvan'ın Teşekkür Mesajı
Öncelikle Fatih Bey'e zaman ayırıp maillerime cevap verdiği için teşekkür ederim. Aynısı olmadığı için muadil ürün önerildi bende kabul etmedim ücretini ödeyerek üst model ile değişim sağlandı.

Arızalanan Logitech marka M590 Silent model mouseumu kargo ile Penta'ya gönderdim. 2023-07-17 tarihinde teknik servise 4107650 kayıt no. İle girişi yapıldı. Penta'nın sitesi üzerinden ürünün durumunu sürekli takip ediyordum.

(18.07.2023) Tarihinde ürünün durumunda RMA/Değişime Alındı yazdı bende değişimini bekledim bugün (19.07.2023) tarihinde tarafıma bir mesaj geldi iade ile ilgili Penta'nın sitesi üzerinden baktığımda ise (İade bekliyor / Penta iade faturası bekliyor) yazıyordu.

Firma ürünün misli ile değişimi ve ya ücret iadesi seçeneğini tarafıma sunmadan ve tarafıma seçim yaptırmadan ücret iadesi şeklinde işlem yapmıştır. Ürünün para iadesini kabul etmiyorum. Ürünün sıfır ve arızasız bir ürünle değişimini veya aynısı yoksa da eşdeğer bir mouse ile değişimini talep etmekteyim.

20 Temmuz 2023 08:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın P., Ürünün aynısı maalesef stoklarımızda yoktur. Kabul etmeniz durumunda alttaki model ile değişim yapabiliriz. 210229736 Logitech M650 Signature Kablosuz Mouse - Siyah Saygılarımızla,

20 Temmuz 2023 10:15

M590 kullanıyordum Stoklara ne zaman gelir

20 Temmuz 2023 11:03

Sayın P., M590 eski üretim olduğu için stoklarımıza gelmeyecektir. Saygılarımızla,

20 Temmuz 2023 11:14

Kullanmış olduğum farede Easy-Switch ve Flow teknolojilerini kullanıyordum önermiş olduğunuz üründe bu özellik yokmuş en uygun olanı mx Anywhere 3S ile değişimini yapabilirmiyiz

20 Temmuz 2023 12:19

Sayın P., e-posta adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla,

25 Temmuz 2023 17:25

5 gündür F** beyden güncel durum için geri dönüş mailini bekliyorum.

26 Temmuz 2023 08:08

Sayın P., Konu hakkında daha önce bilgilendirme e-posta adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla,

16 Ağustos 2023 11:05

7 Nisan 2025 12:311.263

19 Temmuz 2023 yılında garantili olan Logitech m590 olan cihazımı arızalandığı için Penta servisine gönderdim stoklarınd...

Penta Teknolojinin Sorumsuzluğu

Enes
1 Eylül 2023 20:222.389

"Şikayetimden sonra sabah aradılar. İletişime geçen beyefendi özürlerini dileyip konuyu bana izah etti. Konu aslında pek Penta Teknolojik değil, yanlışla başkasına giden ürünümü o arkadaş geri göndermek istememiş. Penta'nın tek eksiği benimle süreci paylaşmamaları oldu. Sıfır bir ürünü tarafıma gönderdiler. Teşekkür ediyorum ilgilenen yetkili beyefendiye."

Onarım Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Selin
15 Kasım 2024 18:121.845

25 Ocak 2024 tarihinde Hepsiburada'dan satın almış olduğum Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Türkçe Klavye Mouse Setim bozu...

Penta Teknoloji Servisine Gönderilen Logitech G300S Mouse Para İadesi Kararı

Knight
29 Temmuz 2023 15:311.431

"Ürünü şehir dışında olmam sebebiyle bugün itibariyle Media Markt Şubesinden teslim aldım. Göndermiş olduğum mouse'ye gereken özende bakım onarım işlemleri yapılmış cihaz sanki sıfır gibi yenilenip tarafıma teslim edilmiştir. Bakım onarım ekibine ve Penta'ya beni mağdur etmeden problemimi çözdükleri için teşekkür ederim."

Logitech Klavye İade Sorunu Ve Penta Teknoloji'nin Yetersiz Hizmeti

Alperen
31 Ocak 2025 15:45922

2023 yılında satın aldığım Logitech G815 Mekanik Klavyemin sol CTRL tuşunun...

Tümünü Gör

Sedat
Penta Teknoloji – Asus Rog Mouse Garanti Sorunu Çözülmedi

Penta Teknoloji –Asus Rog Mouse Garanti Sorunu Çözülmedi

İlker
Penta Teknoloji Corsair Sıvı Soğutma – Pompa Arızası Çözülemedi!

Penta TeknolojiCorsair Sıvı Soğutma – Pompa Arızası Çözülemedi!

Bekir
Penta Teknoloji Değişim Yapılmaması

Penta TeknolojiDeğişim Yapılmaması

Alperen
Penta Teknoloji Aynı Ürünü Gönderip Duruyor!

Penta Teknoloji AynıÜrünü Gönderip Duruyor!

Kaan